Dorian Popa și Jorge, mărturii intime! Primul a făcut sex în grup, al doilea a fost curtat de un bărbat celebru din România

Publicat: 19/10/2018 | 15:29
Dorian Popa și Jorge au acceptat provocarea de a juca “Adevăr sau Provocare” în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, iar întrebările la care au fost nevoiți să răspundă i-au băgat în bucluc pe cei doi artiști. Și asta pentru că ele aveau legătură cu viața intimă. Printre acestea s-a numărat și întrebarea dacă ar face sau nu sex cu un bărbat.

Dorian Popa și Jorge, mărturii intime! Artiștii au mărturisit dacă ar face sex cu un bărbat

Jorge s-a numărat printre invitații lui Dan Capatos din ediția trecută de la “XNS” și împreună cu Dorian Popa au jucat “Adevăr sau Provocare”. Din bolul cu bilete, ei au avut parte de surprize care i-au făcut să-și amintească de picanteriile din viața sexuală. La întrebările pe care le nimereau, ei erau nevoiți să răspundă sincer, iar dacă refuzau, atunci erau obligați să bea câte un pahar cu băuturile care erau pe masa diun fața lor.

În vârstă de 30 de ani, Dorian Popa a fost nevoit să răspundă dacă a întreţinut relaţii intime cu două sau mai multe persoane, iar răspunsul său a fost: “Vrei să-ţi zic cifra? E premieră mondială dacă îţi zic numărul! Cred că… 5! Probabil că acum cine a fost, îşi aminteşte. El a refuzat să spună dacă ar face sex cu un bărbat pentru un milion de euro. Decât să răspundă la această întrebare, carismaticul cântăreț a preferat să bea un pahar de oţet. Vă reamintim că-n urmă cu trei zile, Dorian Popa a ajuns din nou la spital din cauza problemelor de sănătate.

Jorge a recunoscut că, în trecut, un bărbat cunoscut din showbizul românesc i-a făcut avansuri. Prezentatorul TV a refuzat categoric să îi dea numele şi a treubit să bea ulei de măsline. De asemenea, pentru a nu bea un pahar cu sos de peşte, Jorge a recunoscut că se autosatisface de două ori pe săptămână şi că a fost prins de tatăl lui, atunci când avea 12 ani, în timp ce se uita la şcoală, împreună cu colegii de clasă, la reviste pentru adulţi.

Citește și: Jorge, răpus de dorul fiicei sale care s-a mutat în America: ”Mi-au dat lacrimile…”

Jorge, invitat în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1

 

Citește și...