Două „calzi” și una „rece” pentru echipele românești în Europa League!

Publicat: 27/08/2020 | 23:48
Două „calzi” și una „rece” pentru echipele românești în Europa League!

Dacă FC Botoșani și FCSB au obținut calificarea în turul 2 preliminar al Europa League, Universitatea Craiova a fost eliminată de modesta Lokomotiv Tbilisi.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Universitatea Craiova a pierdut rușinos în primul tur preliminar al Europa League, după ce a cedat cu 2-1 în fața grupării gruzine Lokomotiv Tbilisi. Georgienii n-au mai evoluat de 12 ani în cupele europene și trec în premieră de primul tur preliminar din această competiție. Mai mult, Lokomotiv Tbilisi a mai obținut o singură calificare europeană în istoria clubului, în 1999/2000, când eliminau Linfield (Irlanda de Nord) după 1-0 „acasă” și 1-1 în deplasare. În disputa de joi, gruzinii au făcut 2-0 în repiza a doua, iar Universitatea Craiova a fost incapabilă să răspundă până la golul marcat de Ștefan Baiaram, în prelungirile partidei.

FC Botoșani a oferit o surpriză plăcută, câștigând în deplasare cu Ordabasy, echipă din Kazakhstan și poate întâlni Milan sau Tottenham în turul următor. Elevii lui Marius Croitoru au trecut peste penalty-ul ratat de gazde în minutul 12 și au punctat pentru 1-0 în minutul 25, prin Holzmann. În minutul 31, Mahlangu, fost jucător la Dinamo, a restabilit egalitatea pentru Odabasy, dar Dugandzic a șutat în vinclu în minutul 33, stabilind scorul final al meciului. Botoșani sărbătorește, iar în Moldova poate veni Mourinho!

FCSB a câștigat cu 3-0 în fața celor de la Shirak, însă gruparea armeană a avut ocazii mari la 0-0. Bucureștenii au rezistat și au punctat de 3 ori, prin Darius Olaru, Florin Tănase (penalty)  și Alexandru Buziuc. Ușor-ușor, FCSB arată tot mai sigură cu Anton Petrea și Thomas Neubert la conducere, iar în turul 2 preliminar ar putea întâlni echipe accesibile, datorită faptului că va fi cap de serie.