VIDEO. Două clanuri din Ploiești s-au răfuit în plină stradă. La percheziții, polițiștii au găsit un întreg arsenal

Autor: Maya Radu
Publicat: 13/06/2019 | 13:01

Două clanuri rivale din Ploiești și-au disputat supremația printr-o serie de conflicte, de la începutul acestei luni. Polițiștii au descins, joi dimineața, la locuințele membrilor celor două familii și au rămas șocați de „arsenalul” ascuns în casele celor vizați. (VEZI ȘI: TRAFICANT DE DROGURI, UMILIT ÎN ÎNCHISOAREA DE LA PLOIEȘTI. ”LOCOTENENȚII” LUI NUȚU CĂMĂTARU L-AU STROPIT CU URINĂ ȘI FECALE!)

Șapte percheziții s-au desfășurat, joi, în Ploiești, într-un dosar de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie și până în prezent, între membrii a două familii din municipiul Ploiești, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase, potrivit IPJ Prahova.

Pistoale, săbii, sulițe, topoare…

De la domiciliile vizate, polițiștii au ridicat săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare, dar și un pistol cu bile. Un număr de 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. (NU RATA: NUNTĂ ZGOMOTOASĂ CU SALAM, ÎN PLINĂ STRADĂ, LA PLOIEȘTI. S-A LĂSAT CU AMENZI DE PESTE O SUTĂ DE MILIOANE…)

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Citește și...