Dovezi bombă la divorţ: prins cu perversiuni! Maria, probe deocheate cu soţul infidel. După divorţ, potopul! Marcel Toader, ruinat

Publicat: 28/01/2018 | 23:24

A vrut să demonstreze în instanţă că soţia lui l-a înşelat, dar s-a trezit cu probe în care el era cel infidel. Maria Constantin a depus la dosarul divorţului probe compromiţătoare cu Marcel Toader, în care acesta agaţă pe site-uri de socializare femei cărora le trimitea şi poze deocheate. Văzând aceste probe, Marcel Toader i-a dat, în sfârşit, dezlegarea Mariei Constantin şi s-a hotărât să divorţeze pe cale amiabilă, la notar. Detalii în exclusivitate doar la CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV

 

Marcel nu a scăpat, însă, de procese. Maria îl dă acum în judecată pentru calomnie, iar Gabriela Cristea se chinuie să-şi recupereze sutele de mii de euro, despre care pretinde că i-au fost sustrase din cont. În tot acest timp, Marcel riscă să fie evacuat din cauza datoriilor la întreţinere şi susţine că vinde apartamentul, deşi nu are voie. Ba mai mult, acesta crede că fengshui-ul apartamentului i-au distrus căsniciile. 

Marcel Toader a încheiat, oficial, şi cea de-a şasea căsnicie. După ce a ţinut-o în şah mat pe Maria Constantin, dorind să demonstreze în instanţă presupusele infidelităţiale acesteia, se pare că ADN-ul căutat prin lenjeria intimă a soţiei n-a fost suficient de convingător, şi astfel au ajuns tot la notar. (VEZI AICI: E oficial! Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat. Prima reacţie a interpretei de muzică populară)

Ba mai mult, deşi Marcel poza în victimă, totul s-a întors împotriva lui. Maria a scos mai mulţi aşi din mânecă pe care i-a depus la dosarul de divorţ. Respectiv, discuţii halucinante dintre Marcel şi femeile pe care încerca să le convingă să-i pice la aşternut. Deşi însurat, Don Juanul le propunea acestora tot felul de perversiuni sexuale şi le trimitea fotografii cu bărbăţia lui. Toate discuţiile au ajuns pe mâna Mariei care a decis să folosească probele la divorţ, şi nu în emisiuni televizate. Aceste probe ar fi fost şi motivul pentru care Marcel a lăsat coada jos şi s-a decis să nu mai continue procesul de divorţ în instanţă. Maria recunoştea după nunta cu Marcel că au avut o discuţie despre infidelităţi şi, culmea, că-i dă voie să calce strâmb.

“Infidelitatea nu e o problemă la mine. Nu este o problemă, se întoarce tot acasă, asta e important, poate să se ducă cu cine vrea, din partea mea are liber. Bineînţeles, el ştie lucrurile astea. Ştii cum e, hoţul neprins e negustor cinstit. Şi dacă se duce, foarte bine, are liber, dar nu se ştie dacă găseşte aşa comoară ca mine. Ştii cum e, asta cu până când moartea ne va despărţi, în zilele noastre nu mai e valabilă. Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc la prezent. Sunt fericită, viitorul vom vedea ce ne rezervă. Nu se ştie niciodată, eu mi-aş dori ca această căsnicie să ţină până la adânci bătrâneţi, dar ştii cum e viaţa, oamenii se mai schimbă. Cred că e mai bine un divorţ. Aşa cred eu. Decât să trăieşti într-o relaţie în care viaţa este un calvar, eu aş prefera să trăiesc singură”, spunea Maria Constantin.

Aşa a şi făcut. Acum că au definitivat divorţul, Maria îl dă în judecată pe Marcel Toader şi pe cei care au calomniat-o în emisiuni tv. Vrea şi daune morale consistente, întrucât, Marcel ar fi produs 65 mii euro în urma nenumăratelor apariţii televizate în care i-a adus Mariei tot felul de acuze nefondate. Marcel a mai pierdut un proces tot de calomnie şi cu cea de-a doua soţie, cântăreaţa Ana Maria Ferecz.

“Zi de zi era dimineaţă, prânz şi seara, pe o canapea sau alta unde povestea vrute şi nevrute, telenovele, că ce să mai povestească omul. M-a bruscat fizic, când te dă omul de maşină, ce înseamnă? Mângâiere, nu. Bătaie”, a spus Ana Maria Ferencz, conform CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Problemelenu s-au terminat, însă pentru Marcel. Acum nu-i mai bate la uşă vreo potenţială viitoare soţie, ci executorii judecătoreşti. Marcel e la un pas de a fi evacuat din apartamentul conjugal pentru neplata întreţinerii, care cu tot cu penalităţi, însumează 40 mii lei. Deşi apartamentul este trecut pe firma falimentară a omului de afaceri, acesta ar vrea să-l vândă acum cu 120 mii euro. S-ar putea, însă, ca direcţia deimpozite şi taxe locale sector 5 să-l împiedice, întrucât e dator vândut şi la fisc, având un proces şi cu această instituţie care speră să recupereze impozitele datorate. Proces are şi cu fosta soţie, Gabriela Cristea, care îl acuză că i-ar fi sustras din cont aproximativ 400 mii euro. (CITEŞTE ŞI: Marcel Toader a scăpat de bunurile Mariei Constantin! Unde a lăsat cei zece saci cu haine şi alte articole. Mama artistei a ajuns la spital!)

“Marcel nu are bunuri personale, apartamentul în care noi am locuit este luat pe una dintre firmele lui”, a spus Gabriela Cristea.

“Maşinile sunt toate pe firme. Dacă munca mea e atât de minimă încât să creadă lumea că eu m-am folosit de banii ei, mea culpa, da, m-am folosit de banii ei, care e problema”, a fost replica lui Marcel Toader.

S-a descoperit cauza tuturor divorţurilor!

Deşi e îngropat în datorii şi riscă să rămână chiar şi fără apartament, Marcel a identificat cauza tuturor problemelor. Alături de mama lui, a ajuns la concluzia că apartamentul e problema, drept urmare au invitat un expert în feng shui să depisteze cauza.

“În această casă am locuit cu Diana, Ana Maria Ferencz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin. Toate patru eşuate. Totul funcţiona o perioadă, după aceea se alegea praful. Complet, din senin”, a spus Marcel Toader, completat imediat de mama sa: “Nu se poate, nu se poate, de ce se întâmplă, ceva se întâmplă în casa asta, e ceva cu el. Eu mi-am pus de fiecare dată întrebarea. Ce este în casa asta? Mă întreb de ce şi l-am întrebat pe Dumnezeu în fiecare noapte, de ce se rupe relaţia, e ceva, e ceva. Aici e ceva”.  

Expertul în feng shui a depistat cauzele nenorocirilor din casa în care s-au destrămat cele patru căsnicii. Şi i-a arătat lui Marce Toader cum ar trebui să doarmă în pat. “În partea aceea cu capul, şi picioarele dincolo. Pe diagonală”, i-a spus expertul. Iar omul de afaceri a completat: “Dacă ştiam, dormeam cu capul acolo, care e problema?”.  

Fosta mamă soacră mai spune despre Maria că a avut un singur scop cu fiul ei, acela de a veni la Bucureşti şi de a se promova prin el. “Până să vină în Bucureşti, sinceră să fiu, eu n-am văzut-o pe Maria la televizor”, a spus mama lui Marcel Toader.

“Lucrurile astea se vor dovedi la un moment dat şi nu am vrut să mă bag în această cloacă, aşa o numesc, este o cloacă deşi înţeleg, oarecum, televiziunile, presa, nu doresc nimănui să fi fost în locul meu şi să se spună la nesfârşit neadevăruri despre tine, tu ştiind foarte bine câte eforturi ai făcut şi cât de neadevărat este totul”, a fost reacţia Mariei Constantin. (NU RATA: Interviu exclusiv. S-a decis să dezvăluie cele mai intime secrete. Maria Constantin, în lacrimi: ”Îmi lipseşte foarte mult! De fiecare dată am ajuns acasă şi…”)

Acum că a redevenit o femeie liberă, Maria ar putea fi din nou soţie. Prioritari sunt, însă, pentru ea studiile la conservator şi copilul din prima căsnicie. “Cred în chimie, da! Ştiu unde vrei să baţi, dar da, cred în chimie. La un moment dat va exista acea chimie perfectă. Consider că suntetm toţi nişte jumătăţi şi la un moment dat când două jumătăţi perfecte se întâlnesc atunci devin un întreg”, a mai spus Maria Constantin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...