Dragostea îl costă pe pastorul miliardar. Domnişoara ”Zen” e răsfăţată cu vacanţe exotice!

Publicat: 19/01/2018 | 00:00

Pastorul miliardar Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, este îndrăgostit până peste cap de Ioana, o tânără şatenă care lucrează la Senat. Iar dovada că o răsfaţă din plin stă nu doar în imaginile explozive pe care vi le-am prezentat cu o zi în urmă, ci şi în fotografiile pe care domnişoara "Zen" le afişează cu largheţe pe reţelele de socializare. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, revine cu noi detalii şi imagini incendiare. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Domnişoara ZEN l-a spart pe vicele Camerei Deputaţilor: Îi mănâncă din palmă)

Ioana se relaxează la Cancun, în Mexic
Ioana se relaxează la Cancun, în Mexic

Până să îl cunoască – cel mai probabil, în sens biblic – pe pastorul miliardar Ben-Oni Ardelean, tânăra Ioana posta pe Facebook imagini relativ terne, de pe la serviciu, ori din vacanţe banale, cel mult de pe litoralul românesc. Odată ce relaţia cu vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor a prins aripi, a explodat şi contul de socializare al domnişoarei ZEN (vă reamintim că asta scrie pe plăcuţele de înmatriculare ale superbului Audi decapotabil pe care îl conduce tânăra şi cu care se plimbă zilnic cu Ben-Oni). (CITEŞTE ŞI: Telenovelă în politică! Europarlamentarul român a divorţat şi… s-a ”combinat” cu asistenta!)

Ioana se răsfaţă într-o piscină cristalină din Bali
Ioana se răsfaţă într-o piscină cristalină din Bali

Destinaţii ca Abu Dhabi, Amsterdam, Bali, Cancun, Dubai, Catania, Luxemburg, Monte Carlo, Nisa, Roma, Singapore au devenit ceva obişnuit pentru Ioana. Ea a început să posteze cu o frecvenţă uluitoare imagini din locuri superbe, aflate pe toate meridianele. În unele dintre fotografii, domnişoara Zen apare însoţită de diverse prietene. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. I-a deschis proces fostei soţii, iar acum… Celebrul politician le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită, iar noi avem filmările care vor declanşa războiul!)

La Nisa, vacanţă de vis
La Nisa, vacanţă de vis

Aşa cum se observă în zecile de imagini pe care vi le prezentăm în galerie, Ioana a făcut poze nu doar când a ajuns la destinaţie, ci şi pe aeroporturi sau în avion. Din colecţia de fotografii pentru care, probabil, multe dintre colegele sale de la Senat o invidiază nu lipsesc hoteluri de lux, plaje fierbinţi, mall-uri scumpe şi piscine ademenitoare. (VEZI ŞI: El a „aprins” scânteia Revoluţiei din ’89, iar acum… Ultima oră. Cum s-a împărţit averea pastorului Laszlo Tokes după 25 de ani de căsnicie)

Cum l-a cunoscut Ioana pe Mike Tyson

În afară de toate aceste imagini care îţi taie răsuflarea, mai este una care atrage atenţia, şi nu întâmplător: Ioana alături de Mike Tyson, în Parlamentul României, în octombrie 2016. Nu este, însă, o poză obişnuită, la grămadă, cu vedeta americană, ci una cu totul deosebită. Cei doi stau aşezaţi pe două fotolii uriaşe, ca doi şefi de stat şi îşi strâng, protocolar, mâinile. Aşa cum vă povesteam, AICI, artizanul aducerii în legislativul României a controversatului pugilist a fost nimeni altul decât Ben-Oni Ardelean.

Ioana şi Mike Tyson dau mâna ca şefii de stat
Ioana şi Mike Tyson dau mâna ca şefii de stat

Ideea nu a fost primită cu entuziasm chiar de toată lumea. Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a încheiat mai devreme cu 15 minute şedinţa de plen, tocmai ca Mike Tyson să găsească sala încuiată şi lumina stinsă. Boxerul s-a mulţumit, însă, cu restul Casei Poporului, vizitând sala de plen a Camerei Deputaţilor şi holurile impresionante. (VEZI ŞI: A ”divorţat” în vară de Cici de la Sistem, iar acum… Horoscopista de la ”Neatza” a dansat pe mese cu iubitul pilot până la 6 dimineaţa!)

Ben-Oni Ardelean, cel mai bogat politician din Timiş

Ben-Oni Ardelean este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi vicepreşedinte al PNL. În vârstă de 42 de ani, este licenţiat în Teologie, conferenţiar asociat la Facultatea de Teologie Baptistă a Universităţii Bucureşti, cadru universitar la Institutul Baptist Bucureşti. În perioada 2012 – 2016 a fost senator, iar din 2016 este deputat. Între 1998 şi 2008 a fost pastor, aparţinând de Uniunea Bisericilor Baptiste din România.

Ioana intră prima pe poartă
Ioana intră prima pe poartă

Ben-Oni Ardelean este considerat de presa locală drept cel mai bogat parlamentar de Timiş, cea mai mare parte a averii dobândind-o în perioada de pastorat, înainte de a fi ales în legislativ. Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, Ben-Oni Ardelean deţine nouă terenuri intravilane în Ghiroda, în apropiere de Timişoara, totalizând peste 5.000 de metri pătraţi, precum şi un teren agricol de 10.000 de metri pătraţi, în extravilanul aceleiaşi localităţi.Ben-Oni Ardelean are trei maşini: un Volkswagen Golf 5 din 2007, un Audi A6 din 2014 şi un BMW X1 din 2016. Între 10 februarie 2017 şi 9 iunie 2017, vicepreşedintele PNL a vândut trei terenuri din Ghiroda pe care a obţinut aproximativ 55.000 de euro. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor mai are şi un teren de 400 de metri pătraţi în Timişoara, precum şi trei case (două în Ghiroda şi una în Timişoara) a căror valoare de impozitare se ridică, laolaltă, la peste 700.000 de lei.

După noaptea pe care au petrecut-o împreună, Ioana şi Ben-Oni pleacă spre Casa Poporului, unde muncesc
După noaptea pe care au petrecut-o împreună, Ioana şi Ben-Oni pleacă spre Casa Poporului, unde muncesc

(CITEŞTE AICI: Divorţ cu scandal pentru fosta vedetă a Guvernului Boc. Soţia îl acuză pe politicianul milionar de teroare! A cerut două ordine de protecţie şi…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...