nati meir1
Meir a avut de suferit de pe urma unui coleg de celula

Un fost candidat la presedentie care acum ispaseste o condamnare pentru inselaciune trece prin momente cumplite la inchisoare. Nati Meir are grave probleme de sanatate si aproape si-a pierdut vederea. El zace la pat intr-un spital penitenciar din tara!

Nati Meir a suferit in urma cu cateva luni un accident vascular-cerebral si un infarct, in timp ce se afla in Penitenciarul Giurgiu, si a fost mutat de conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor in unitatea din Dej, unde se afla in prezent, arata chiar fostul candidat la presedintie intr-o scrisoare trimisa la CANCAN.ro

Nati Meir a dezvaluit drama sa intr-o scrisoare
Nati Meir a dezvaluit drama sa intr-o scrisoare

A facut infarct si nu mai vede!

Nati Meir sustine ca a ajuns aici dupa ce s-a plans la Avocatul Poporului de conditiile vitrege din Penitenciarul Giurgiu, unde starea de sanatate i s-a degradat profund, astfel ca a fost mutat la Dej. “Am suferit un infarct si am probleme cu ochii, nu mai vad cu ochiul stang” a aratat Nati Meir in scrisoare.

Fostul deputat executa sapte ani de inchisoare pentru mai multe inselaciuni
Fostul deputat executa sapte ani de inchisoare pentru mai multe inselaciuni

Fostul politician se judeca acum cu Penitenciarul Jilava si Administratia Nationala a Penitenciarelor, institutii pe care le considera raspunzatoare pentru bataia pe care a mancat-o de la un detinut, acum patru ani, si in urma careia s-a ales cu toti dintii scosi si falca fracturata.

Recent, agresorul sau a fost condamnat la un an de inchisoare si obligat la plata unor despagubiri de 100.000 de euro. Sunt sanse mici insa ca banii sa ajunga la Nati Meir, atat timp “debitorul” sau este, la randul sau, in executarea unei pedepse. In acest conditii, Meir a deschis si un proces la CEDO impotriva statului roman, cerand despagubiri de 1 milion de euro!

Cu putin noroc, fostul politician ar putea deveni cel mai bogat detinut
Cu putin noroc, fostul politician ar putea deveni cel mai bogat detinut

Nati Meir ar putea fi eliberat conditionat

Pe de alta parte, Nati Meir are sanse destul de mari sa iasa din inchisoare, pentru ca a executat deja 3 ani si zece luni din pedeapsa de sapte ani, primita dupa ce a inselat 35 de persoane de la care a primit diferite sume de bani. El le-a promis acestora ca ii va trimite la munca in Israel.

Nati Meir se afla acum de celalata parte: este victima, nu inculpat
Nati Meir se afla acum de celalata parte: este victima, nu inculpat

Oamenii au constatat insa ca au fost inselati si au cerut banii inapoi, depunand plangeri impotriva acestuia. Nati Meir va implini in curand 60 de ani, ceea ce il indreptateste sa ceara mai devreme eliberarea, urmad sa fie audiat in curand la comisia de eliberari conditionate din penitenciar.

Pedeaspa exemplara pentru puscariasul care i-a rupt falca lui Nati Meir! Ce au decis judecatorii!

BREAKING NEWS! Nati Meir a facut pareza in inchisoare si a slabit peste 25 de kilograme! Cum se simte acum fostul politician!

(M.N.)
 

Citeste despre:nati meir grav bolnav, nati meir penitenciar, nati meir, nati meir a orbit


Share On Facebook