Acasă » Vedete » Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebelușului! Meghan Markle, dezvăluiri înfiorătoare despre perioada trăită la Palatul Buckingham: “Am avut gânduri suicidare” | VIDEO

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebelușului! Meghan Markle, dezvăluiri înfiorătoare despre perioada trăită la Palatul Buckingham: “Am avut gânduri suicidare” | VIDEO

De: Alice Zotta 08/03/2021 | 20:26

“Eu nu mai voiam să fiu în viață” – este una dintre dezvăluirile înfiorătoare pe care Meghan Markle le-a făcut în cadrul interviului acordat prezentatoarei Oprah Winfrey. Alături de Prințul Harry, viitoarea mămică a vorbit despre perioada neagră trăită la Palatul Buckingham și a mărturisit dacă Archie va avea un frățior sau o surioară. În plus, fosta actriță a anunțat că ea a devenit soția Prințului Harry pe 16 mai 2018, cu trei zile înainte de fastuoasa nuntă care a avut loc în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Meghan Markle: “Am avut gânduri suicidare”

În vârstă de 39 de ani, Meghan Markle urmează să aducă pe lume al doilea copil cu soțul său. Aflat unul lângă celălalt, Ducii de Sussex au răspuns mai multor întrebări “incomode” pregătite de Oprah Winfrey; interviul a fost difuzat în cursul nopții trecute.

“Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, a mărturisit cu ochii în lacrimi Ducesa de Sussex și ulterior a subliniat următoarele idei: “Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”.

Meghan Markle a mai declarat că “instituția” monarhiei nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală, pentru că nu era o simplă angajată – aceasta a fost explicația primită la acea vreme, relatează jurnaliștii de la USA TODAY. Disperată, ea a cerut ajutorul unuia dintre prietenii apropiați ai Prințesei Diana, pentru că “cine altcineva ar înțelege cum este interiorul” familiei regale?

Meghan Markle, acuzații de rasism: “cât de închisă” va fi pielea lui Archie

În cadrul interviului, soția Prințului Harry a mai dezvăluit că Familia Regală Britanică și-a făcut griji în privința culorii pielii pe care o va avea Archie, primul copil al cuplului. Și asta pentru că fosta actriță, Meghan Markle, este metisă. Ea a mai spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca băiatul lor să nu primească titlul de prinț la naștere.

“În acele luni în care eram însărcinată s-a vorbit despre acordarea niciunui titlu, de a nu fi măsuri de siguranță și, de asemenea, au existat discuții despre cât de întunecată ar putea fi pielea lui la naștere”, a declarat Ducesa de Sussex, potrivit sursei citată mai sus.

Meghan Markle a refuzat să spună cine, spunând că ar fi prea stânjenitor pentru ei”. Pe de altă parte, soțul său, a afirmat că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

Nu rata: Un nou scandal în Familia Regală a Marii Britanii! Meghan Markle susține că Palatul Buckingham a decis, de fapt, să îi șteargă numele din certificatul de naștere al lui Archie

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit sexul bebelușul care e pe drum

Celebrul cuplu a anunțat că Archie va avea o surioasă; fiul lui Meghan Markle va împlini doi anișori pe 6 mai.

“Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, a declarat Prințul Harry potrivit eu.usatoday.com.

Meghan Markle și Prințul Harry, căsătorie secretă

Printre dezvăluirile făcute în cadrul interviului de două ore, care s-a filmat luna trecută în apropiere de Santa Barbara, California, se numără aceea potrivit căreia fosta actriță și Prințul Harry s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de nunta lor regală din 19 mai 2018. Emoționanta ceremonie a fost oficiată de Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterbury, în curtea lor din spate.

“Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: «Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi»”, s-a mai destăinuit Meghan Markle îndrăgitei Oprah Winfrey.

Prezentatoarea a întrebat-o pe fosta actriță dacă povestea ei de iubire cu Harry are până la urmă un final fericit, iar aceasta i-a oferit următoarea replică: Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată”.

Citește și: Cele mai importante 5 reguli ale protocolului regal pe care le-a încălcat Meghan Markle. Regina Elisabeta a fost foc și pară!

Meghan Markle: “Ducesa Kate m-a făcut să plâng”

Despre cearta cu ducesa de Cambridge, dinainte de căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle a menționat că adevărul este altul decât cel care a fost relatat în presa britanică. Kate Middleton a făcut-o să plângă, de fapt, pe fosta actriță și, a declarat aceasta din urmă, la scurt timp după aceea, cumnata ei şi-a cerut scuze.

“Toată lumea în cadrul instituţiei (n.r.: casa regală) ştia că acest lucru nu era adevărat”, a adăugat Meghan Markle, subliniind că acest incident a fost începutul unei adevărate campanii de denigrare” și, totodată, a reprezentat un punct de cotitură” în relaţiile sale cu familia regală britanică.

– Ai auzit spunându-se despre tine că ai făcut-o pe Kate Middleton să plângă?, a întrebat-o Oprah Winfrey.
– Am auzit despre asta, a răspuns soția Prințului Harry.
– Ai auzit despre asta?, a spus cunoscuta realizatoare TV.
–A fost un moment de cotitură, a precizat Meghan Markle.
– Ai făcut-o pe Kate să plângă?, a continuat prezentatoarea.
– Nu. S-a întâmplat invers, a dezvăluit fosta actriță.
– Explică-ne ce vrei să spui, a insistat Oprah Winfrey, iar Meghan Markle a declarat: Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit.

Ce ar spune Prințesa Diana despre situația lor?

În cadrul interviului impresionant, Prințul Harry a mărturisit că decizia de e părăsi Casa Regală a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei. Referindu-se la mama sa, regretata Prințesă Diana, el a precizat că și aceasta ar fi fost supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles, respectiv William, sunt prizonieri ai sistemului.

Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine tratată de Regina Elisabeta a II-a. Pe de altă parte, Prințul Harry a spus, la rândul său, că are o “relație bună” cu bunica sa, dar relația cu tatăl său a avut de suferit.

Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a declarat Prințul Harry.

În ceea ce-l privește pe fratele său, Prințul William, acestas-a limitat să spună că ei doi sunt pe drumuri diferite”.

Descoperă și: S-a aflat câți bani primesc Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs. Sumele pe care le iau sunt o mică avere

Sursa foto: captură video CBS

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
O vrea sau nu ca invitat Denise Rifai pe Erika Isac la
O vrea sau nu ca invitat Denise Rifai pe Erika Isac la "40 de întrebări..."
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...