După ce a ajuns cu fundul gol în presa din Marea Britanie, Ilinca Vandici a făcut un anunţ: „Am înţeles cât de importantă este…”

Publicat: 04/11/2017 | 18:00

Ilinca Vandici face furori atât atunci când apare pe micile ecrane de la noi, dar şi când imagini cu păţaniile ei din platoul de la "Bravo, ai Stil" sunt difuzate în presa britanică. Ei bine, azi, frumoasa prezentatoare a dezvăluit tuturor ce decizie importantă în legătură cu fiul său.

Ilinca Vandici a împărtăşit pe internet că a decis să-i recolteze celule stem fiului ei. Micuţul Zian Ioan Neacşu a venit pe lume în urmă cu aproape patru luni, iar viaţa vedetei şi a soţului ei s-a schimbat total. În mesajul pe care l-a făcut public, prezentatoarea le îndeamnă pe femei să ia cea mai bună hotărâre pentru copilaşii lor.

Citeşte şi: Ilinca Vandici a ajuns în fundul gol în tabloidele britanice! Ce a păţit vedeta! Era în lenjeria ei intimă şi…

Am decis să mă întâlnesc cu un reprezentant (…), banca de celule stem (…), care mi-a explicat in amănunt totul despre celulele stem si tehnologia folosită de ei (…).
Am înţeles cât de importantă este recoltarea de celule stem, am inteles ca este defapt o garantie pentru viitorul copilului meu, iar cum siguranţa şi sănătatea lui sunt primordiale pentru familia noastră, am decis fără a mai sta pe gânduri o secundă, că vom face acest demers fără doar şi poate. Vă recomand şi vouă să vă documentaţi şi să faceţi cea mai bună alegere pentru îngeraşii voştri!
, a scris Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa vedetă s-a căsătorit civil cu afaceristul Andrei Neacşu, chiar de Paşte în 2017. Ei au devenit părinţi pentru prima dată pe 23 iulie. Numele fiului lor este Zian Ioan Neacşu.

 

Citește și...