După FCSB – Viitorul 3-0, Adrian Petre îl atacă pe Gigi Becali! „Nu sunt una dintre oile tale!”

Publicat: 31/08/2020 | 06:21
După FCSB – Viitorul 3-0, Adrian Petre îl atacă pe Gigi Becali! „Nu sunt una dintre oile tale!”

FCSB a învins-o pe Viitorul cu 3-0, dar nu are liniște în interior. Adrian Petre, atacantul „roș-albaștrilor”, a publicat pe Facebook o postare ciudată, ștearsă apoi.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Pe contul oficial de Facebook al lui Adrian Petre a fost postată o poză cu un mesaj, cel mai probabil la adresa lui Gigi Becali. „Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale.” Între timp, postarea a dispărut, iar Petre a intervenit la DigiSport Special și și-a cerut scuze, motivând că nu el a postat-o, ci un prieten care îi administrează contul.

„În primul rând, abia ce am văzut și eu postările. Eu am un cont la care nu am acces, cineva îmi controlează postările, le administrează în locul meu. Nu am stat să văd ce a postat. Toată lumea m-a sunat, toți. Dacă am ceva de zis, zic în față, nu pe mesaje pe social media. Dacă am deranjat pe cineva, îmi cer iertare că nu am avut control asupra contului. Eu nu aș fi postat așa ceva, când am ceva de zis, zic. Aveam un prieten care se ocupă cu postările. Până acum nu s-a întâmplat așa ceva. Întotdeauna mă consultă, în seara asta nu a făcut-o. Probabil a avut o răbufnire de orgoliu mult prea mare. Nu s-a gândit înainte și m-a pus pe mine într-o situație nasoală. Am vrut să lămuresc, toată lumea a preluat postarea și nu știam ce se întâmplă. Am șters tot! Chiar îmi cer scuze pentru tot ce s-a creat.” a declarat Adrian Petre la DigiSport Special.

După scuzele aferente, atacantul de 22 ani a oferit o declarație și despre situația ingrată în care se află la FCSB. „E o situație foarte delicată, nu știu ce se va întâmpla. Eu doar mă antrenez. dar cu siguranță trebuie să se întâmple ceva. Nu pot să îmi pun carieră în pericol. Am vorbit cu impresarul și sunt ceva oferte pentru mine. Până atunci sunt jucător la FCSB și nu îmi permit să fac astfel de postări. Nu e genul meu!” a încheiat atacantul.