botezatu

Deşi a suferit până în prezent patru infarcturi miocardice şi câteva operaţii pe inimă, Cătălin Botezatu îşi trăieşte, încă, viaţa din plin. Medicii atrag, însă, atenţia, că îşi pune viaţa în pericol.

 

In urma cu mai bine de jumătate de an, Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operaţie, de data aceasta în Turcia, unde a suferit o altă operaţie pe inimă, după ce a suferit un alt infarct. Al patrulea, în numai câţiva ani. Recuperarea celebrului designer a fost una greoaie, însă, el a reuşit să îşi revină şi să se întoarcă la muncă. Medici l-au avertizat, totuşi, că trebuie să se liniştească, să lucreze mai puţin şi să se odihnească mai mult. Cadrele medicale i-au recomandat un regim alimentar şi i-au interzis cu desăvârşire să mai pună gura pe ţigări şi alcool.

Catalin a suferit patru infarcturi pana in prezent
Catalin a suferit patru infarcturi pana in prezent


Trăieste fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima!


Pentru o vreme, Cătălin Botezatu a refuzat să se mai implice în atâtea proiecte de televiziune, şi a petrecut mai mult timp acasă. Însă, cum o minune nu ţine mult timp, creatorul de modă şi-a reluat activităţile. Energic şi la fel de plin de viaţă ca întotdeauna, el a revenit chiar şi la viaţa de noapte. În weekend, Botezatu a petrecut până spre dimineaţă într-un club din Capitală, acolo unde a fumat trabucuri şi a băut alcool.

Designerul îşi trăieşte viaţa la intensitate maximă
Designerul îşi trăieşte viaţa la intensitate maximă

Ce-i drept, fără a face deloc excese, însă, totuşi, suficient cât să îşi pună viaţa în pericol. Cel putin asta susţin specialiştii: ”El a fost şi este un om puternic, însă, trebuie să înţeleagă că nu mai poate duce aceeaşi viaţă ca înainte, mai ales ca are momentate stenturi la inimă. Ce să caute el în club, în gălăgie, haos, miros de ţigară? Sper că e conştient că un alt infarct chiar i-ar fi fatal”, a declarat un medic cardiolog care, din motive lesne de înţeles, a preferat să rămână sub protecţia anonimatului.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:cătălin botezatu, catalin botezatu operatii inima. catalin botezatu club


Share On Facebook