E cel mai vicios cuplu din showbiz. Am filmat-o pe Oana Lis la pariuri, pe Viorel la păcănele!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 05/07/2018 | 23:15

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai savuroase cupluri din showbiz. (Promotiile zilei la monitoare)  De-a lungul celor peste 20 de ani de când sunt împreună au demonstrat că nu s-au plictisit niciodată unul de celălalt. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut acum imagini de colecție: Oana la pariuri, Viorel la păcănele… Ea completează, din greu, bilete, el tocește, sistematic, butoanele. De multe ori, fostul edil al Capitalei pune aparatul pe automat și așteaptă să dea lovitura! 

Au luat viața grea din ultimii ani în piept, cu diverse probleme – financiare, medicale, în special Viorel – dar o scot ei la liman. Probabil la asta speră cele două vedete din showbiz, un fost primar al Capitalei și ex-secretara lui!  (Reduceri mari la jocuri PCViorel și Oana Lis sunt și un cuplu controversat câteodată: scandaluri de amantlâc, apariții la TV cu amenințări de o parte și de alta, despărțiri, împăcări… (CITEȘTE ȘI: PRIMA APARIȚIE PUBLICĂ A LUI VIOREL LIS, DUPĂ CE A FOST EXTERNAT!)

În afară de dragoste, pe cei doi îi unește însă și o mare pasiune: a jocurilor de noroc! Ea este cu biletele de pariuri, el forțează păcănelele! Nu e o noutate, chiar fostul edil a povestit de multe ori cum a pierdut sau cum a câștigat… Acum a pierdut! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a întâlnit în plină activitate pe cei doi, cu câteva zile în urmă.

Clasic: Oana a bifat niște bilete la pariuri, Viorel s-a instalat în scaun, în fața aparatului. A băgat o bancnotă de 100 de lei, a dat pe automat și a așteptat lovitura. Numai că a cam greșit aparatul, care a mers mai mult în gol. (CITEȘTE ȘI: OANA LIS, DESTĂINUIRE INTIMĂ)

Oana nu și-a bătut capul cu soțul ei iubit, l-a lăsat acolo, pe scaun, cu speranțele lui… Ea a cântărit, la masă, șansele echipelor pe care a pariat, a dat cu pixul, apoi a plătit. După aceea, a ieșit de la casa de pariuri, dar fără soțul ei. Probabil, acesta i-a arătat consoartei creditul care nu era ”0” și i-a explicat că nu se poate ridica de la aparat în aceste condiții.

Oana a înțeles situația și a plecat de una singură. A urcat în mașina parcată chiar în fața agenției și a ”călcat-o”.

Oana Lis, tentativă de sinucidere

Oana Lis urmează cursurile în cadrul Facultății de Psihologie, iar recent a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a orientat spre o astfel de specializare. „Am mers la psiholog şi când el a plecat o lună am intrat în panică. Depresia… sunt oameni care au de toate şi se sinucid, aşa îmi venea şi mie. Dacă urcam la cineva la etajul şapte şi vedeam un geam deschis, îmi venea să mă arunc pe el, şi m-am dus la Facultatea de Psihologie, care m-a ajutat foarte mult, am reuşit să îl ajut şi pe Viorel. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST SURPRINS VIOREL LIS LA NICIO LUNĂ DUPĂ CE A SUFERIT UN ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL)

Acum nu le mai dau importanţă gândurilor, respir adânc apoi încerc, când am un atac de panică, să mă uit în altă parte… De ce să mă ascund, cer ajutorul”, a declarat Oana Lis.

Viorel Lis, accident vascular cerebral

Viorel Lis a fost externat pe 8 mai, anul acesta, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Oana Lis a trecut și ea prin clipe grele atunci. A spus că este fericită că fostul edil al Capitalei nu a rămas paralizat. “Este bine, vorbește, mă bucur că nu a paralizat! Când a ajuns în spital medicii au decis că trebuie să îi facă toate analizele, așa că a ieșit de acolo, în urma investigațiilor, cu mai multe boli de câte știa”, spunea Oana Lis. (CITEȘTE ȘI: OANA LIS, ÎN PRAGUL SINUCIDERII)

Viorel Lis a ajuns la urgențe pe 27 aprilie, acuzând dureri de cap. Ulterior, s-a descoperit că suferise un accident vascular cerebral.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...