E mega-scandal la MAE! ”Spionul Dandana” a dat pașapoarte diplomatice ”pe sub mână”! Fostul șef SIE a cerut anchetă Corpului de Control…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 17/05/2018 | 22:57

Cezar Cătălin Marin, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a ”dinamitat” o agenție specială din structura Ministerului Afacerilor Externe. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Potrivit unor surse extrem de bine informate, acesta ar fi dat pașapoarte diplomatice ”pe sub mână”, motiv pentru fostul șef al SIE, Cătălin Harnagea, a solicitat o anchetă Corpului de Control. Cunoscut ca “Spionul Dandana”, Cezar Marin a fost angajat în structurile MAE de unul dintre cei mai influenti oameni politici ai momentului. De asemenea, sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susțin că bossul l-a ”recompensat” după ce Marin l-a ajutat cu o viză dificil de obținut.

E scandal cât casa la MAE. Cu Cezar Cătălin Marin în rolul principal. Acesta este fiul unui cunoscut general de Securitate. A avut o relație cu Oana Zăvoranu, până ca bruneta să înceapă legătura cu palestinianul Alex Ashraf, actualul ei soț. Ba mai mult, o perioadă, cei trei au avut și anturaj comun. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

De ceva timp, Cezărică, supranumit ”Spionul Dandana”, a fost angajat în funcția de director adjunct al ROAID (agenție specială aflată în subordinea MAE) de unul dintre cei mai influenti politicieni din România în clipa de față. (VEZI AICI: ARE PRETENŢII, NU GLUMĂ! „AGHIOTANTUL” OANEI ZĂVORANU ATENTEAZĂ LA MOŞTENIREA LUI VADIM TUDOR!)

Director general la ROAID este Cătălin Harnagea, fostul șef al Serviciului Român de Informații Externe (SIE). Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susțin că fostul iubit al Oanei Zăvoranu a fost învestit în funcție după ce l-a ajutat pe politicianul respectiv să obțină viză de intrare într-un stat în care permisele de trecere se acordă foarte greu. L-a ajutat spectaculos, Cezar având niște relații excelente cu niște oficiali străini care ajută  în obținerea vizelor …. americane.

Scandalul de la ROAID este, însă, acum, generat de faptul că ”Spionul Dandana” ar fi dat, „pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice, profitând de faptul că agenția pentru care lucrează are acest drept. Beneficiarii ar fi Șerban Vlad Cristian și Șerban Iliescu Julien.

Cine deține informații despre cine sunt aceștia, să ne scrie pe pont@cancan.ro sau să ne dea un whatssup la 0741 226 226 ( CAN CAN )

A semnat „cu bară” în locul lui Cătălin Harnagea

Mai precis, Cezar Cătălin Marin ar fi semnat ”cu bară” în locul lui Cătălin Harnagea pentru a da pașapoartele celor doi. Fostul șef SIE a aflat și a chemat Corpul de Control al MAE ca să stabilească cum au intrat cele două persoane în posesia pașapoartelor. Între timp, ”Spionul Dandana” a plecat ”în delegație de serviciu” în America, pe banii MAE.

Cu toate că pe pagina de Facebook a făcut o postare de la Washington, sursele noastre ne-au declarat că fostul iubit al Oanei Zăvoranu a tras o fugă și până la Miami și apoi în Antigua. Unde s-a bucurat de o plimbare pe iaht, alături de doi amici. (CITEȘTE ȘI: NU O POATE UITA PE OANA! A ”ÎNLOCUIT-O” PE ZĂVO CU O DOMNIŞOARĂ ”TRASĂ LA INDIGO”!)

Care s-au recomandat Vlad Grasu’ și Mihai Șuțu. Dovadă că lucrurile au stat chiar așa este și o probă senzațională pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a procurat-o din America. E vorba despre un tichet de îmbarcare pe barca despre care v-am povestit mai sus și unde fiecare pasager și-a trecut numele. În dreptul numelui, fostul iubit al Oanei Zăvoranu este scris ”Cezar 007 Șef”, aluzie clară la James Bond & Agentul 007. Pfff …. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Dacă vă întrebați de unde și până unde lui Cezar Marin i s-a pus ștampila ”Spionul Dandana” ați aflat acum. Are legătură direct cu modul în care el se recomandă pretutindeni drept ”Cezar 007 Șef”. În clipa de față, la MAE, este mega-scandal. ”Spionul Dandana” are toate motivele să tremure. Pentru că riscă să ajungă pe mâna procurorilor, nu doar să-și piardă serviciul. E o destinație care pare inerentă, chiar dacă se laudă că are prieteni printre oficialii americani, care îl protejează de orice “intemperie”.

Cezar Marin l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot

Cezar Marin este cel care, anul trecut, la Înalta Curte, l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot. S-a ajuns la poliție, unde fostul iubit al Oanei Zăvoranu a făcut mărturii șocante. “Nu l-am împins pe acel individ (n.r. Mălin Bot) pe care l-am văzut în urmă cu câteva zile în parcul Icoanei îmbrățisându-se cu un bărbat, acesta probabil purtându-mi ranchiună că l-am recunoscut”, a spus, la secție, “Spionul Dandana”.

Care este unul dintre cei amendați cu 200 de lei după scandalul de la Înalta Curte. Cezar Marin a susținut că, după ce a făcut această precizare în fața politiștilor, Mălin Bot a renunțat să mai depună plângere împotriva sa. (NU RATA: PARTENERUL OANEI I-A POVESTIT EXPERIENŢA CU ACEASTA MILIARDARULUI „NIRO“. AU FĂCUT CATERINCĂ DE ZĂVORANCA ÎN PARCARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...