silvia pop

Silvia Pop a implinit 35 de ani insa arata impecabil si nu lasa sa se vada nimic. Plina de gratie si eleganta, artista a fost surprinsa zilele trecute in statiunea Mamaia in timp ce se plimba ca o adevarata printesa sub soarele arzator al dupa-amiezii.

Silvia Pop are o multime de proiecte in care este implicata si abia mai are timp sa respire. Cel mai recent este legat de o emisiune TV in care vedetele sar de pe trambulina de la inaltimi considerabile si se intampla foarte des sa se si raneasca.

silvia pop

Ruby a avut parte saptamanile trecute de un eveniment urat, cand s-a lovit foarte tare la ochi si a fost nevoita sa poarte un bandaj timp de doua zile. Nici Silvia nu a fost scutita de accidentari, iar dupa o saritura nereusita s-a ales cu dureri groaznice de fund.

silvia pop

Cantareata a fost surprinsa zilele trecute in timp ce se plimba prin Mamaia. Singura pe strada, Silvia a facut slalom printre masini si nu a lasat din mana mobilul, semn ca astepta un telefon important.

silvia pop

silvia pop


CITESTE SI
Silvia Pop: "Adi si-ar fi dorit sa fiu cu el, dar in acelasi timp sa faca ce vrea si cu altele"

Si-a operat nasul!

silvia pop

Silvia Pop este adepta operatiilor estetice si nu este pentru prima oara cand apeleaza la chirurgul estetician. Cantareata si-a facut mai intai o operatie de marire a sanilor, fiind multumita de rezultat, iar la inceputul lunii iulie a mers din nou pentru a se opera. De acasta data si-a operat nasul, iar totul a iesit exact asa cum si-a dorit. „Sunt extrem de fericita, a iesit exact cum mi-am dorit. Ea atat de mic si de frumos ca imi vine sa ii spun ca il iubesc. Acum e un pic umflat. O sa ajunga la forma finala peste 6 luni”, a spus Silvia Pop.

D.C.

Citeste despre:silvia pop, operatie, nas


Share On Facebook