E oficial! Actorul de la Pro TV se iubește cu vedeta Antenei 1! Tocmai au confirmat zvonurile

Publicat: 18/11/2019 | 11:30
E oficial! Unul dintre cei mai sexy actori de la Pro TV se iubește cu o vedetă de la Antena 1! Zvonurile au fost confirmate chiar de râvnitul burlac în timpul unei declarații făcută la un eveniment unde a ridicat un premiu în locul lui Adrian Nartea, actorul care dă viață personajului Vlad Pop din serialul care îi poartă numele. 

Lia Bugnar și Anghel Damian, poveste de dragoste unică

Actrița Lia Bugnar și actorul Anghel Damian trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme… pe lângă lucrurile pe care le au în comun între ei există o diferență de vârstă destul de mare: 22 de ani: ea are 50, iar el, 28. Însă, se pare că acest lucru nu-i deranjează deloc pe cei doi, care abia așteaptă să fie din nou împreună… de câteva săptămâni bune Lia Bugnar filmează pentru “Asia Express”, competiție unde face echipă cu una dintre prietenele sale: actrița Maria Buză.

Prezent “Globurile de Cristal”, de unde a ridicat Premiul pentru Stil Masculin al lui Adrian Nartea, care filmează în Turcia pentru sezonul 3 al serialului “Vlad”, Anghel Damian a vorbit cu multă emoție în glas despre partenera lui de viață. El abia așteaptă ca iubita lui, fermecătoarea Lia Bugnar, să se întoarcă în țară și să își reia astfel planurile comune. În timpul declarațiilor, scenaristul filmului-fenomen de la Pro TV a vorbit și despre planurile pe care le are în carieră.

Citește și: Câți bani câștigă, de fapt, vedetele care participă la Asia Express. Cu ce sume pleacă acasă concurenții de la Antena 1

“Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (n.r.: Bugnar), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine.

Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început, eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, a dezvăluit actorul care este şi scenarist al serialului de la Pro TV pentru click.ro.

Citește și: Ei sunt primii concurenţi eliminaţi de la Asia Express! Cum au fost fotografiaţi prin Bucureşti

Filmările pentru al treilea sezon din serialul “Vlad” sunt în toi

Întrebat dacă există posibilitatea ca Anghel Damian să joace nu doar rolul lui Adrian Anuţei tânăr, ci şi un alt personaj care seamănă cu el, tânărul scenaris a mărturisit că este o idee pe care este foarte probabil să o pună în practică. În prezent, colegii lui se află în Turcia, unde filmează pentru al treilea sezon din “Vlad”, serial în care va juca şi Adrian Titieni (56 de ani).

Citește și...