eriko

Mare ti-e gradina, Doamne, am trait sa o vedem si pe asta! Doua pitipoance anonime si-au declarat razboi din cauza interventiilor estetice pe care le-au suferit, fara sa tina cont ca si ele au vizitat de mai multe ori clinicile de profil.

Alina Eriko, careia i se mai spune si "Pantera Neagra",  n-a facut nimic notabil pana acum, insa a devenit “celebra” dupa ce a recunoscut in urma cu doi ani ca este indragostita de Bianca Dragusanu.


Bruneta, care are o mare pasiune si pentru solar, a facut tot posibilul sa arate ca idolul ei, insa a cam exagerat. Cunoscuta si ca prietena lui Andrei Versace, bruneta a pus acum tunurile pe o alta anonima, Bianca Cassandra, asa cum se recomanda in mediul online.


"Cum sa te mutilezi in halul asta?"

Alina si Bianca au inceput razboiul
Alina si Bianca au inceput razboiul
Admiratoarea Biancai Dragusanu a strambat din nas si a ras de Cassandra, afirmand ca aceasta este distrusa in urma operatiilor estetice. "O, Doamne! Cum sa te mutilezi in halul asta? Ce programe folositi frate de va extraterizati asa?”, a scris bruneta pe pagina de Facebook.
Ironia sortii, Alina Eriko a sarit la gatul rivalei sale din cauza operatiilor estetice, uitand ca si ea a trecut de mai multe ori pragul cabinetelor de gen.

  "Nu ma impiedic de cioturi!"

Si Bianca a apelat la doctorii esteticieni
Si Bianca a apelat la doctorii esteticieni
Replica Cassandrei nu a intarziat sa apara, si astfel s-a declansat razboiul intre pitipoancele de Dorobanti.

"Sunt complet amuzata cat timp vorbeste despre oameni pe care nu ii cunoaste (avand in vedere ca se preocupa frecvent sa comenteze mai multe fete din Bucuresti ). Si in privinta banilor, draga mea am un doctor estetician mult mai bun ca al tau, si nici nu fac credit la banca sa imi fac operatii estetice.


Asta este, nu ma impiedic de cioturi. Am facut publica aceasta postare pentru ca nu imi este rusine, avand in vedere ca nu am avut probleme sa nu ma recunoasca lumea pe strada. Asta pentru ca zici de photoshop-uri. Dar la tine, TOT BUCURESTIUL este urat
", a scris Bianca Cassandra pe Facebook.

Trei operatii intr-o singura zi

Bruneta s-a operat de trei ori intr-o zi
Bruneta s-a operat de trei ori intr-o zi
CANCAN.ro, site-ul nr 1 din Romania, scria in urma cu ceva timp ca Alina Eriko si-a facut nu una, ci trei operatii estetice intr-o singura zi. Tanara si-a operat nasul, urechile si sanii fara sa stea nici un pic pe ganduri.(B.G.)


 

Citeste despre:alina eriko operatii estetice, alina eriko bianca dragusanu, scandal alina eriko bianca cassandra


Share On Facebook