madalin ionescu

Madalin Ionescu a prezentat doar o seara, singur, emisiunea de seara de la Kanal D, dupa ce Adelina Pestritu s-a decis sa renunte la show. Locul ei a fost luat de... o alta vedeta obisnuita a show-urilor de tip tabloid.

 

In aceasta seara, pe micul ecran, la bratul lui Madalin Ionescu a aparut o alta doamna, binecunoscuta in televiziune. Este vorba de..Andreea Mantea, o obisnuita a emisiunilor live, despre care se poate spune orice, mai putin faptul ca are...trac.

Andreea Mantea a intrat in emisiunea lui Madalin ascunsa sub o umbrela, pentru a prelungi momentul de suspans. La scurt timp, ea a fost cea surprinsa, pentru ca dupa aceeasi umbrela a aparut fostul ei iubit, Stefan Stan.

stefan stan

Acesta i-a inmanat Andreei un buchet de trandafiri rosii, timp in care Andreea ii spunea mirata. "Mi-ai adus scutece?". Noua prezentatoare era inca macata de imaginile difuzate anterior, cu fiul ei si al luptatorului Cristian Mitrea, micutul David!

 

andreea mantea


Achizitia de urgenta a postului Kanal D s-a perfectat in urma deciziei subite luate de Adelina Pestritu de a renunta la locul ei alaturi de Madalin. Pe de alta parte, surse din postul de televiziune turcesc au dezvaluit ca Adelina ar fi fost...data afara, dupa o incercare ratata de negociere a statutului ei in cadrul emisiunii.

Adelina Pestritu si Madalin Ionescu au facut echipa buna timp de doi ani si trei luni
Adelina Pestritu si Madalin Ionescu au facut echipa buna timp de doi ani si trei luni

 

Oficial, inca nu se cunosc motivele pentru care iubita lui Speak a fost scoasa din grila de programe, insa surse de incredere ne-au marturisit ca bruneta ii calca pe urme predecesoarei sale, Andreea Mantea, care, in urma unor discutii cu oficialii Kanal D, a ales a paraseasca emisiunea, iar asta pentru ca nu s-au inteles la bani. Acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu Adelina, care a cerut un salariu mai mare, insa acest lucru nu s-a putut.

 

Madalin Ionescu si Andreea Mantea au prezentat initial emisiunea de noapte de la Kanal D
Madalin Ionescu si Andreea Mantea au prezentat initial emisiunea de noapte de la Kanal D

In cadrul postului turcesc, Adelina a mai prezentat emisiunea "D-Paparazzi", care, pana la urma, a fost data Ilincai Vandici, iar apoi scoasa din grila de programe. Adelina prezenta emisiunea din septembrie 2013.

madalin ionescu

De vreo doi ani, Adelina Pestritu are o relatie stabila cu artistul Speak, impreuna cu care locuieste in apartamentul sau dintr-o zona rezidentiala. Cei doi au planuri de casatorie, dar si sa devina parinti.

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:adelina pestritu, madalin ionescu, cine a inlocuit-o pe adelina, mutare surpriza la kanal d, kanald, madalin ionescu emisiune, wowbiz


Share On Facebook