alina laufer

Caderile abundente de zapada nu au luat-o pe nepregatite pe Alina Laufer, care a iesit la lopata imbracata extrem de sexy. Ceilalti soferi aflati la munca de jos s-au oprit ca sa-i admire posteriorul “impanat” de estetician!

 

Alina Laufer nu s-a speriat deloc de vremea de afara, mai domolita dupa viscolul din primele zile de cod portocaliu, asa ca o data cu primele raze de soare, a iesit la zapada! Nametii nu au impiedicat-o insa sa imbrace o rochie scurta neagra, care a facut deliciul celorlalti soferi din trafic sau... colegi de suferinta la lopata!

Fusta scurta n-o incomodeaza de loc pe Alina
Fusta scurta n-o incomodeaza de loc pe Alina

 

Deloc stanjenita de rochia scurta dar eleganta, care nu lasa sa se vada mai mult decat era decent, accentuandu-i in schimb formele sexy, Alina s-a aplecat gratios de mai multe ori decat au putut indura soferii, oferindu-le o priveliste minunata!

Alina a dovedit ca se poate descurca si cu lopata
Alina a dovedit ca se poate descurca si cu lopata

N-a fost fita, pentru ca pozitia “de lupta” cu nametii nu a lasat-o decat sa actioneze in acest mod, prin aplecari pe genunchi, balansari cu lopata plina de zapada si degajarea, cat mai departe de masina, a omatului!

"Tuning" de 7500 de euro

 

Alina are si cu ce sa se mandreasca, pentru ca in posteriorul ei s-au investit cateva mii de euro! 7.500 de euro, mai exact, a achitat sotul ei, afaceristul Ilan Laufer, pentru  interventia la nas, la fata, dar si de miscorare a soldurilor.

Fosta sotie a lui Jorge s-a oprit o clipa sa-si traga sufletul
Fosta sotie a lui Jorge s-a oprit o clipa sa-si traga sufletul

 

Grasimea de acolo a fost insa “materia prima” pe care medicul estetician i-a injectat-o in fund, reusind sa o faca o “brazilianca” veritabila!

Este casatorita cu afaceristul Ilan Laufer

Alina Laufer, fosta Craciun, a fost casatorita o buna bucata de vreme cu cantaretul Jorge, de care a divortat in urma cu aproape patru ani. Ii mai leaga insa o fetita, Karina. anul trecut fostii soti au mai avut conflicte, transate la tribunal, pe seama cuantumului pensiei de intretinere pe care s-o plateaasca Jorge fiicei sale, aflata la mama.

Victorioasa in lupta cu nametii, Alina si-a pornit bolidul
Victorioasa in lupta cu nametii, Alina si-a pornit bolidul

 

Cert este insa ca o data ce relatia cu Jorge s-a stins, Alina a fost curtata de afaceristul Ilan Laufer, care a si luat-o in casatorie dupa pronuntarea divortului.
Din Chisinau, Ilan Laufer a inceput povestea cu Alina dupa o relatie lunga si presarata cu multe certuri si impacari cu creatoarea de moda Mirela Diaconu. Ilan Laufer este partenetul de afaceri al cunoscutul om de afaceri Alexandru Pincevschi. Impreuna cu acesta administreaza un centru de shopping si agrement in Chisinau.

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:alina laufer, alina laufer posterior, alina laufer fund, cum s-a imbracat alina laufer, alina laufer jorge, alina laufer sot, ilan laufer, alina laufer operatie


Share On Facebook