Surpriză în direct la Pro TV! Ei sunt câștigătorii celei de-a doua semifinale LIVE de la Românii au Talent

Publicat: 25/05/2019 | 00:25
Surpriză în direct la Pro TV! Ei sunt câștigătorii celei de-a doua semifinale LIVE de la Românii au Talent

Cea de-a doua semifinală live a show-ului ”Românii au talent” și-a desemnat câștigătorii! 

Vineri seara a avut loc a doua semifinală a show-ului ”Românii au talent”, în urma căreia au fost aleși câștigătorii celei de-a doua semifinale live! Aceștia sunt: Corul de copii al Operei Naționale din București, Aris Negoiță, Elena Gibson, Anton Joseph, Isabela și Stevie Star.

Ei sunt primii finaliști de la Românii au talent

În prima semifinală live a show-ului „Românii au talent” au participat 12 concurenți. După ce fiecare și-a încheiat prestația, publicul a fost cel care a decis cine sunt cei care merg în finală. Astfel, în urma voturilor publicului, primul concurent care a fost trimis în finală este croitoreasa-cântăreaţă, Ana Maria Pantaze, căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul. Ea a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent”.

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoare Ema Stoian, în vârstă de 10 ani. Pentru ea Andra a apăsat Golden Buzz. În finala „Românii au talent” au mai fost trimişi magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani).

De asemenea, juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea lor a fost contorsionista Andreea Tucaliuc. Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar voturile au mers tot către Ema Stoian şi Magitot. Cea de-a doua semifinală Românii au talent va avea loc în data de 24 mai. Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

Citește și...