zamfir

Timp de aproape 30 de ani, cel mai celebru naist roman a reusit sa tina ascuns un secret formidabil! Este vorba despre fiul lui, un rocker foarte talentat, stabilit tocmai in Canada!
 

Chiar daca si-a dorit ca viata lui privata sa ramana in afara reflectoarelor, acest lucru nu s-a intamplat, si asta pentru ca maestrul Gheorghe Zamfir a luat de mai multe ori decizii care au surprins opinia publica.

gheorghe zamfir

Cuma a fost divortul de frantuzoaica marie Noelle Boite, pentru o alta femeie mai tanara cu 30 de ani decat el. Ruptura dintre ei nu a ramas fara ecouri, iar scandalul s-a mutat in instanta, acolo unde marele artist roman ar fi invocate ca fosta sotie i-ar fi luat cainii, in vreme ce femeia a declarat ca maestrul nu era tocmai usa de biserica si folosea injurii la adresa ei.

Maestrul Gheorghe Zamfir
Maestrul Gheorghe Zamfir

In poveste a aparut si fiica vitrega a celebrului naist, Sarah, care a facut acuzatii foarte grave la adresa lui Gheorghe Zamfir. “E o mizerie ce face! Este un nebun periculos si obsedat!”, a spus ea in cadrul unei emisiuni televizate.

Chiar daca acest episod din viata lui probabil nu-l onoreaza foarte mult, lui Gheorghe Zamfir ii place totusi sa vorbeasca frumos despre familia lui. O “parte” din familie pe care a tinut-o ascunsa de ochii curiosilor.

teo este un artist apreciat in Canada

Secretul este bine ascuns in... Canada

Este vorba despre fiul lui legitim, nascut in 1986, din relatia cu Susan Nichols, o canadianca de care a fost indragostit nebuneste. Cei doi si-au dorit un copil, si l-au primit in urma cu 28 de ani pe Emmanuel teodor Zamfir, actualmente baterist intr-o formatie rock din Montreal.
teo este un artist apreciat in Canada

Mult mai extrovertit decat s-ar fi gandit cineva ca poate fi fiul unui artist de clasa maestrului Zamfir, Teo i-a aratat tatalui sau ca i-a mostenit talentul pentru muzica, insa nu si acelasi stil.
Tanarului ii plac pertecerile rock

Inclusiv look-ul pe care tanarul l-a adoptat nu pare sa-l fi deranjat pe Gheorghe Zamfir, probabil mult mai conservator.
Tanarului ii plac pertecerile rock

Chiar daca Teo poarta poarta piercinguri, asta nu l-a facut pe celebrul naist sa-I sugereze sa-si schimbe stilul, ba dimpotriva. Ori de cate ori are ocazia sa-l viziteze in Canada, ii place sa-l tina de mana pe Teo si sa-l laude in fata prietenilor.
Gheorghe Zamfir se mandreste cu fiul sau
Gheorghe Zamfir se mandreste cu fiul sau

Citeste si Naistul Gheorghe Zamfir isi acuza sotia ca i-a rapit doi caini si ca il santajeaza!

Pasiunea pentru femei l-a decavat pe maestrul Gheorghe Zamfir! Una i-a “tocat” 3 milioane de euro, iar alta i-a furat “comoara”!

(M.A.)
 

Citeste despre:familie gheorghe zamfir, divort gheorghe zamfir, fiul lui gheorghe zamfir, teo zamfir


Share On Facebook