El Gigante îl amenință pe ciobanul de la ”Gospodar fără pereche”: ”Îți voi zdrobi capul și am să-ți mănânc creierul!”

Publicat: 24/09/2018 | 23:24

Freddy Rankin, poreclit “El Gigante”, îl amenință pe Bogdan Năstase, ciobanul de la ”Gospodar fără pereche”, cu doar câteva săptămâni înainte de Dynamite Fighting Show, gală care va avea loc pe 19 octombrie, la Piatra Neamț.  (Super oferta de angajare) Într-un mesaj pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îl prezintă în exclusivitate, fiorosul luptător originar din Cuba îi promite conaționalului nostru o bătaie soră cu moartea, amenințându-l că-i va sparge capul. Spectacolul este, astfel, garantat!

(VEZI ȘI: FIOROSUL HANIBAL ÎL AMENINȚĂ PE CIOBANUL DE LA ”GOSPODAR FĂRĂ PERECHE”)

Bogdan Năstase este, la orgini, cioban, la fel ca tatăl și bunicul său. În ultimii trei ani a devenit, însă, celebru în ring, acolo unde, aproape în fiecare partidă, a făcut senzație. S-a transformat într-unul dintre cei mai temuți luptători din România, iar fanii sunt înnebuniți după el, mai ales că aplică tactica “totul sau nimic”. Peste doar câteva săptămâni va da piept cu Freddy Rankin, alias “El Gigante”, la Piatra Neamț, într-o gală care se anunță electrizantă. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Până atunci, Bogdan Năstase și Freddy Rankin se antrenează asiduu. Adversarul românului este originar din Cuba și locuiește în Spania. În ultimii 20 de ani a cucerit nu mai puțin de 34 de titluri mondiale și europene la powerlifting, fiind și în clipa de față cel mai puternic om din Peninsula Iberică. “El Gigante” poate ridica fără niciun fel de problemă 375 de kilograme, iar în anumite săli are nevoie de toate greutățile disponibile pentru a-și duce exercițiile la final. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

“El Gigante” a cântărit și 200 de kilograme

Freddy Rankin are 1,90 metri și cântărește 147 de kilograme. Dar acum doi ani a cântărit chiar și 200 de kilograme, maximul atins de fiorosul luptător. Până în prezent, are deja zece meciuri în MMA, toate în cușcă. Este cunoscut drept un sportiv spectaculos, care devine o fiară când urcă în ring. Se va bate cu Bogdan “Ciobanul” Năstase într-un meci openweight (fără categorie de greutate), pe 19 octombrie, în cadrul galei Dynamite Fighting Show.

(NU RATA, AICI: ”SPĂRGĂTORUL DE OASE”, ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA, CA SĂ NEGOCIEZE ”FIGHT-UL ANULUI” CU MOROȘANU!)

Diferența de greutate dintre cei doi oponenți este de 60 de kilograme. “El Gigante” este decis să facă un meci mare și să-l pună rapid la pâmânt pe Bogdan Năstase. Pentru a-l pune în gardă pe sportivul nostru, Freddy Rankin s-a filmat în timp ce zdrobea cu pumnul drept un pepene și îi devora miezul. “Bogdan, uite ce voi face cu capul tău. Ți-l voi zdrobi și am să-ți mănânc creierul!”, a spus cubanezul înainte să lovească violent pepenele, după cum se observă în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În gala care va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, vor mai lupta, între alții, Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Valentin Bordianu, Alexandru Radnev și Sebastian Cozmâncă. De precizat că “Moartea din Carpați” îl va înfrunta pe turcul Mehmet Ozer, într-o partidă ce se anunță, la rândul ei, extrem de spectaculoasă. Tichetele sunt diponibile pe site-ul www.bilete.ro.

(VEZI AICI: UN CIOBAN VREA SĂ FACĂ ISTORIE ÎN SUPERKOMBAT!)

A participat la prima ediție a show-ului “Gospodar fără pereche”

Bogdan Năstase a devenit celebru nu doar datorită confruntărilor de K1, ci și grație primei ediții a show-ului “Gospodar fără pereche”, la care a participat alături de alți patru concurenți. În familia lui, meseria de cioban merge din tată în fiu, iar ferma unde lucrează are 1.000 de oi și 30 de porci. Atunci când nu este cu oile, merge și luptă în ring. A ajuns să se bată după ce l-a văzut pe Cătălin Moroșanu, pe care vrea să-l întreacă.  (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...