Elena Udrea a înlemnit efectiv în acel moment! Ce nenorocire a avut loc în noaptea botezului! EXCLUSIV

Autor:
Publicat: 23/09/2019 | 09:10

Botezul fastuos pe care Elena Udrea l-a organizat pentru fetița ei, Eva-Maria, a avut parte și de un incident peste care fostul ministru a trecut cu zâmbetul pe buze, însă nu-l va uita prea ușor. Tortul pe care angajații localului  trebuia să-l aducă în sala mare a fost scăpat pe jos! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii uluitoare despre cel mai tensionat moment al serii, dar și despre modul cum a fost el rezolvat! 

Fostul ministru Elena Udrea a botezat-o vineri, 20 septembrie, pe fetiţa ei Eva Maria (1 an), la Mănăstirea Caşin din Bucureşti. Emoțiile au fost mari, însă fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale nu avea să știe ce va urma…

E cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut-o, fix acum un an, la ora 14.00 după-amiază, ora României. Îmi doresc din tot sufletul ca toată viaţa ei să trăiască în voia lui Dumnezeu. Să fie înconjurată de iubire şi la rândul ei să ofere iubire“, a declarat Elena Udrea, după slujbă.

(Citește și: Gestul emoționant făcut de Elena Udrea în fața bisericii în care și-a botezat fiica)

Au trecut rapid la planul B

Am fost emoţionaţi. Nu a fost uşor în momentul în care a băgat-o în cristelniţă“, a spus şi Adrian Alexandrov.

Mulțimea de invitați, printre ei și fostul președinte al României, Traian Băsescu, împreună cu soția sa, s-a mutat la un local cu ștaif, unde urma petrecerea. După ce oaspeții s-au delectat cu finețuri, Dan Bittman a încins atmosfera și s-a dansat mai ceva ca la o nuntă.

O ”nenorocire” s-a abătut însă asupra frumosului eveniment în momentul în care Elena Udrea a cerut să fie adus tortul gândit special pentru acest botez. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că, printr-o împrejurare total nefericită care a avut la bucătăria localului unde se ținea petrecerea, tortul a fost scăpat pe jos!

Elena Udrea ar fi fost înștiințată, însă și-a păstrat calmul, iar singura soluție pe care o mai avea era aceea de a trimite pe cineva să aducă un alt tort. Ceea ce s-a și întâmplat. Omul delegat să se ocupe de asta a fost nevoit să rezolve problema într-un timp extrem de scurt, pentru ca oaspeții să nu-și dea seama de ce s-a întâmplat în bucătărie.

Elena Udrea a știut să camufleze bine supărarea pe care i-ar fi provocat-o neîndemânarea angajaților din local

Într-un final, tortul de rezervă a fost adus, iar Elena Udrea nu a arătat nicio clipă că ar fi nemulțumită de ”dublură”, chiar dacă, pentru un ochi avizat, ar fi fost clar că nu era cel mai atent lucrat tort din lume.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)