Eleva de 16 ani din Braila, surprinsa in timpul unui show erotic cu doi stripperi! Totul a fost filmat!

Publicat: 11/03/2015 | 16:08

Imaginile cu o blonda care a fost devorata de doi stripperi, chiar de ziua femeii, au facut inconjurul internetului. Ce nu stie insa nimeni este faptul ca “victima” este o eleva de doar 16 ani, din Braila.

A devenit deja o traditie ca Ziua femeii sa fie sarbatorita cu barbati cu muschi. Spectacolele de striptease masculin organizate in fiecare an, de 8 Martie, raman amintiri pentru multe doamne, insa ce s-a intamplat intr-un club din Braila, multe dintre ele vor tine minte pentru tot restul vietii! Una dintre ele a fost protagonista unui show erotic absolut incredibil, iar toata scena a fost filmata.

Eleva a fost surprinsa intre doi stripperi

O brigada de striperi dezinhibati si-au propus sa rasfete toate femeile din club si nu doar sa le ofere un simplu spectacol de dans.

Baietii au mers sa “recruteze” de la mese doritoare care vor sa li se alature pe scena, si nu mica le-a fost mirarea sa vada cum se strang ciorchine la invitatie.

Eleva a fost surprinsa intre doi stripperi

Printre ele si o eleva de 16 ani care a acceptat invitatia de a se aseza pe un scaun, acolo unde doi dansatori au “imobilizat-o”, dupa care au simulat o partida de sex care nu o va uita prea curand.

Eleva a fost surprinsa intre doi stripperi

Desi la astfel de spectacole accesul minorilor este interzis, am aflat ca tanara este eleva la Liceul de Arte din oras, sectia arhitectura, insa a tinut mortis sa participe la acest show de striptease.

Eleva a fost surprinsa intre doi stripperi

Citeste si Desfrau total de 8 Martie! Imaginile demne de filme XXX intr-un club din Braila!

(M.A.)