Emil Rengle, taxat de fani după ultima fotografie postată pe Instagram: ”Cred că întreci măsura”

Publicat: 05/07/2020 | 17:37

Emil Rengle a fost taxat de fani după ultima fotorafie postată pe Instagram. Internauții n-au văzut cu ochi buni ipostaza în care s-a lăsat pozat câștigătorul marelui premiu de la ”Românii au talent”.

Viața lui Emil Rengle s-a schimbat la 180 de grade după ce a câștigat al optulea sezon ”Românii au talent”. Fără doar și poate, tânărul este unul dintre cei mai excentrici artiști din showbiz-ul românesc și a reușit să-și clădească o carieră înfloritoare în domeniu.

Emil Rengle și-a pus sufletul pe tavă și a declarat, în urmă cu ceva timp, adevărul despre orientarea lui sexuală. Doar că… sinceritatea lui și felul său libertin de a fi nu sunt văzute cu ochi buni de toată lumea. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI “MR. CASH” S-A VINDECAT DUPĂ “DIVORȚ”. ȘI-A LUAT PRIETENII ȘI A PLECAT ÎNTR-O VACANȚĂ ÎN…)

Recent, Emil Rengle a publicat pe contul său de Instagram o fotografie demnă de revistele pentru adulți. Îmbrăcat într-un slip, excentricul dansator a lăsat să se vadă mai mult din zona intimă. Lucru pentru care a fost aspru criticat.

Emil Rengle, taxat de fani

Fanii l-au taxat pe Emil Rengle, iar comentariile răutăcioase au curs gârlă.

„Cred ca întreci măsura! Sunt mulți copiii, hai sa-i numesc așa, care se uita la fotografiile postate de tine. Nu sunt demne de un artist! Nu te onorează! Este bine sa-ți vezi de intimitatea ta, fara astfel de expuneri”, ”Sigur o sa iti iei mult hate pt asta..”, „Cântă cucu, bată-l vina, de simt că mă ia inima 😂😂😘❤️”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

Emil Rengle și-a închis școala de dans din cauza pandemiei de coronavirus

Celebrul coregraf şi-a deschis luna trecută o şcoală de dansuri în Oradea, orașul natal. Din păcate, însă, din cauza pandemiei de coronavirus a fost nevoit să o închidă.

Emil Rengle este coregraful mai multor vedete de la noi, printre care se numără Nicole Cherry şi Ştefania, așa că a avut mai mult timp liber pentru noi coregrafii.

Artistul nu şi-a neglijat nici pasiunea pentru vlogging şi a filmat mai multe episoade, pe canalul său de YouTube, în care apare alături de Mimi, una dintre cele mai bune prietene ale sale.