Englezii au anunţat cine este iubitul Simonei Halep! Surpriză: ”Nici măcar prietenilor nu le-au spus că sunt împreună”

Publicat: 15/07/2019 | 09:58

Simona Halep este în continuare pe prima pagina a ziarelor. Dacă până acum se vorbea de reușitele ei pe plan profesional, se pare că ziarele din Anglia au descoperit câteva lucruri despre viața amoroasă a tenismenei.

Tabloidul The Sun a readus în discuţie un subiect pe care Simona Halep se chinuie de ani buni să-l ţină departe de ochii curioşilor. Ziariştii englezi au vorbit despre posibila legătură dintre ea şi Radu Barbu, fost jucător de tenis.

În urmă cu mai mult timp, despre cei doi s-a mai scris că ar avea o relaţie, după ce au fost surprinşi într-o vacanţă în Italia.

”Au încercat să evite toate apariţiile în public, ba chiar le-au spus şi prietenilor că nu este nicio relaţie de iubire între ei”, scrie The Sun.

Simona Halep a câștigat cel mai greu meci din cariera sa

Simona Halep a câştigat sâmbătă al doilea turneu de Grand Slam din carieră, la distanţă de un an, o lună şi patru zile de la performanţa reuşită pe zgura de la Roland Garros. La fel ca şi anul trecut, campioana noastră va fi aşteptată la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Conadă” de oficialii Federaţiei Române de Tenis, oficiali din cadrul COSR, dar şi de jurnalişti şi fani. Chiar în ziua în care va reveni în ţară, Halep va urca trei locuri în clasamentul WTA şi va ocupa poziţia a patra, la 672 de puncte în spatele actualului lider, Ashleigh Barty.

Simona îşi va lua o pauză de aproape trei săptămâni, urmând ca în perioada 5-11 august să participe la Rogers Cup, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut. Misiunea de a reveni pe primul loc mondial va fi una destul de dificilă pentru sportiva noastră, care are de apărat 900 de puncte la turneul din Canada.

Citește și...