principala

Detalii socante ies la iveala din trio-ul amoros dintre Cristi Borcea, sotia lui Alina, si Valentina Pelinel. Conform apropiatilor, fostul presedinte al lui Dinamo si manechinul ar avea o relatie de sase ani.

 

Au trecut mai bine de doi ani de cand au inceput sa circule zvonuri conform carora Cristi Borcea ar avea o relatie extraconjugala cu Valentina Pelinel. Pe vremea aceea, ea era casatorita cu Cristian Boureanu, de care, insa, intre timp, a divortat.

interior1

Zvonurile au inceput sa devina realitate in 2013, atunci cand Valentina Pelinel a fost fotografiata de paparazii CANCAN.ro iesind din inchisoarea in care se afla incarcerat fostul presedinte al lui Dinamo. Tot adevarul a iesit insa la iveala zilele trecute, atunci cand Valentina Pelinel a marturisit ca este insarcinata in patru luni si ca va aduce pe lume un baietel, recunoscand voalat ca Borcea este tatal bebelusului.

interior2

De atunci, tot felul de ipoteze au circulat in jurul acestei bombe. Gigi Becali a incercat sa faca lumina in acest caz si a marturisit ca Borcea nu are de gand sa divorteze de sotia lui, pe care o iubeste extrem de mult.


Au o relatie de sase ani!


La randul ei, Alina a socat o tara intreaga atunci cand a marturisit ca ea si Valentina Pelinel au fost prietene, isi faceau confidente, ba chiar isi dadeau sfaturi in casnicie. In cateva ocazii, Borcea, Alina, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au petrecut vacante impreuna. CANCAN.ro a aflat detalii socante din relatia celor patru:”

interior3

"Cu o zi inainte de nunta cu Alina, Borcea a dormit la Valentina. Alina a stiut. Ea tot timpul a stiut ca Valentina e cu Cristi. A tot sperat ca se va termina. Borcea era pe yacht cu mai multi prieteni, printre care si Bourenu cu Pelinel. Pai astia doi se sarutau in cabina de control. Poveste asta e de acum cinci ani. Alina a stiut, dat a tacut. In ziua nuntii s-a umflat de plans. Boureanu, in schimb, nu a simtit nimic, credea ca are o casnicie perfecta si nu il mira apropierea dintre sotia lui si Cristi Borcea", a declarat un apropiat al fostului presedinte al lui Dinamo, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:cristi borcea, cristi borcea sotie, cristi borcea valentina pelinel


Share On Facebook