Erotomanul Mahmurel a lovit năpraznic la ziua ”Prinţesei RCA-urilor” A dat iama în invitate! În timp ce logodnica stătea la masă, ”Ferdinand” de Dorobanţi se săruta în vestibul cu una dintre invitate! Povestea este însă mai complicată…

Publicat: 26/09/2016 | 00:00

Sami Mahmoud, poreclit „Mahmurel“, e un băiat dintr o familie bogată, al cărui palmares de cuceriri în rândul domnişoarelor nu pare să fi ajuns deocamdată la ultimul capitol. Şi spunem asta având în vedere ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile la ziua Cristinei Bădănoiu, cunoscută ca ”Prinţesa RCA-urilor”, fosta lui iubită.

Deşi a venit la petrecere cu logodnica, o tânără despre care se spune că l-a cuminţit, ”Mahmurel” a marcat din nou! Şi nu la oricine! La 23.19, Sami a plecat de la petrecere cu o tânără sexy, însă aceasta nu era iubita lui. I-a spus ceva la ureche brunetei, ea a zâmbit, după care s-a dezlănţuit şi a trecut la atac. A ”sărit” pe Andreea şi a început s-o sărute în vestibul, iar aceasta nu s-a opus. Ba dimpotrivă! ”Mahmurel” şi bruneta au stat buză-n buză aproape un minut, după care au revenit la petrecere, acolo unde se afla şi iubita oficială a tânărului.

Sami a „marcat” şi la verişoara fostei lui iubite
Sami a „marcat” şi la verişoara fostei lui iubite

După câteva minute, Andreea a ieşit din nou, însă era însoţită de un alt bărbat: patronul localului în care Bădănoiu îşi serba ziua. Cei doi au ciocnit un pahar, au râs, s-au îmbrăţişat, iar au râs, după care au intrat. De altfel, Andreea şi patronul au petrecut mai toată seara împreună, mai puţin atunci când s-a sărutat cu ”Mahmurel”.

După ce s-a pupat cu ”Mahmurel”, Andreea a petrecut seara cu patronul localului, iar Sami a plecat acasă cu logodnica
După ce s-a pupat cu ”Mahmurel”, Andreea a petrecut seara cu patronul localului, iar Sami a plecat acasă cu logodnica

Cu câteva minute înainte de ora 01.00, Sami a plecat de la petrecere, însă nu cu Andreea, ci cu iubita sa oficială. Interesant este cu cine se înrudeşte Andreea. Bruneta este verişoara Larisei Duminică, una din fostele iubite ale lui ”Mahmurel”. Iar Larisa este bună prietenă cu Cristina Bădănoiu, o altă fostă iubită de-a lui.

Mahmurel“ e unul dintre personajele cunoscute ale vieţii bune şi de noapte din Capitală. Asta pentru că atunci când nu bifează lista de prezenţă a cluburilor, el reuşeşte să fie un Don Juan incredibil de tenace. Până acum a avut o listă impresionantă de tinere domnişoare care i-au picat cu tronc – celebre sau nu – pentru care a mers uneori şi până-n pânzele albe ca să le cucerească. Nu ne referim, desigur, doar la idilele pe care „Mahmurel“ le-a avut cu sărbătorita Cristina Bădănoiu si cu cea mai buna prietena a ei – Larisa Duminica, dar si Natalia Mateuţ sau Anda Adam, ci la poveştile de dragoste, pline de mult tâlc, pe care poate vi le amintiţi mai puţin.

Mahmurel” este mândru de logodnica lui, dar mai ”marchează” şi prin alte părţi
Mahmurel” este mândru de logodnica lui, dar mai ”marchează” şi prin alte părţi

Aici intră în scenă episoadele cu manechinul Agnes Matoko sau cu fata de liceu Patricia Gudu, nimeni alta decât cumnata lui Corneluş Dinu. De prima, „Mahmurel“ era atât de vrăjit – mai exact de formele acesteia, încât a încercat să o vrăjească pentru o partidă de amor pe plajă, pe la începutul sezonului estival din 2013 (vezi AICI detaliile). Acelaşi an 2013 pare să fi fost cu noroc pentru Sami, pentru că tânărul a început şi idila cu eleva de liceu (mai multe AICI). Nu în ultimul rând, cel mai probabil acelaşi principiu de „dezbină şi cucereşte“ l-a aplicat Mahmurel şi la petrecerea aniversară a Cristinei Bădănoiu, iar din câte a putut observa şi CANCAN.ro, arta seducţiei nu pare să îi fi ieşit din reflex. Nu de alta, dar o fi la fel ca mersul pe bicicletă, de nu se uită niciodată.

Cine deţine mai multe informaţii despre Andreea, ne poate scrie la pont@cancan.ro

Ana Manole

Citește și...