Ex-nevasta primarului Negoiţă, ”prinsă” într-o telenovelă. Fabulosul Mădălin de la Giurgiu a făcut luna de miere în Bali ”la pachet” cu proaspăta soţie şi… fosta!

Publicat: 12/01/2018 | 00:00

La scurt timp după ce s-a căsătorit, Sorina Docuz, ex-nevasta primarului Robert Negoiţă, a fost ”prinsă” într-o telenovelă. Fabulosul Mădălin de la Giurgiu a făcut luna de miere în Bali ”la pachet” cu proaspăta soţie şi... fosta parteneră de viaţă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile, precum şi fotografii din exotica escapadă. (VEZI ŞI: Imagini exclusive. Fosta doamnă primar ţine sarcina ascunsă! O dă de gol doar...)

Sorina Docuz şi Mădălin Stan s-au căsătorit pe 1 noiembrie 2017. Cu toate că între cei doi este o diferenţă de 13 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să-şi unească destinele, iar Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, nu a avut nimic împotrivă să oficieze cununia civilă a fostei sale soţii, cu care a rămas prieten. Naşul cuplului a fost Nelu Iordache, cunoscut şi ca “Rege al Asfaltului”. (VEZI AICI: EXCLUSIV. Diferenţa de 13 ani dintre ei n-a contat! Ex-soţia primarului i-a spus ”Da!” plătitorului Mădălin de la Giurgiu. Aşa ceva n-ai mai auzit! S-a căsătorit în secret, iar fostul soţ milionar a oficiat ceremonia!)

După ce s-a însurat, Mădălin de la Giurgiu a plecat, alături de proaspăta soţie, Sorina Docuz, în luna de miere, în Bali. Cei doi nu au fost, însă, singuri. Au fost însoţiţi de cei doi copii pe care îi are omul de afaceri, precum şi de… Alexandra. O tânără superbă cu care bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost căsătorit. În concluzie, fără să vrea, fosta nevastă a primarului Negoiţă a fost ”prinsă” într-o telenovelă. (CITEŞTE ŞI: Toţi ochii sunt aţintiţi pe ex-soţia ”trofeu” a primarului-milionar. ”Fabulosul Costeluş” şi ”Mădălin de la Giurgiu” au atacat-o frontal la LOFT!)

Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, pe Sorina Docuz să se bucure de vacanţă. De altfel, toată lumea s-a simţit perfect în micuţa insulă din Indonezia, iar Mădălin Stan şi fosta soţie, Alexandra, au urcat pe conturile personale de socializare câte o fotografie din exoticul sejur. Omul de afaceri din Giurgiu s-a pozat alături de fiul său, în timp ce ex-partenera a apărut singură, într-o ţinută lejeră şi, în acelaşi timp, foarte sexy, în timp ce cobora nişte scări.

Altfel, sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susţin că fimele lui Mădălin de la Giurgiu au primit, imediat după căsătoria cu Sorina Docuz, poate ca un cadou, mai multe lucrări de la Primăria Sectorului 3, unde edil este nimeni altul decât Robert Negoiţă, cel care a oficiat cununia. O adevărată lovitură, din punct de vedere financiar, pentru Mădălin Stan.

De precizat că banii nu reprezintă o problemă pentru Mădălin de la Giurgiu care, alături de Nelu Iordache, a obţinut, de-a lungul timpului, prin asociere, mai multe contracte de asfaltări în judeţul Giurgiu. Din anturajul actualului soţ al Sorinei Docuz face parte şi Costeluş Căşuneanu, fiul unui afacerist cu greutate, Costel Căşuneanu. (VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. Povestea i-a innebunit pe toţi şi i-a lăsat mască pe martori. Eroticul Mădălin de la Giurgiu dă clasă gagicarilor din zona 0 a Bucureştiului: Le-a ….. pe „doamna Primar” şi pe o sexy manichiuristă la masă în plin restaurant, de faţă cu toată lumea!!!!!!)

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă, căsătoriţi aproape trei ani

Sorina Docuz şi Robert Negoiţă se căsătoreau, tot în mare secret, în 2013. Cei doi se cunoşteau încă din adolescenţa Sorinei. Din iubirea lor a rezultat şi un fiu, care după divorţ a rămas în îngrijirea mamei sale. Sorina Docuz şi Robert Negoiţă au divorţat în 2016, chiar înainte de Sfântul Valentin, separarea făcându-se elegant, la notar, fără vreun scandal. (NU RATA: Divorţ-bombă! Culisele picante ale despărţirii dintre primarul Negoiţă şi soţia cu 19 ani mai tânără)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO