principala

Diana Munteanu a realizat că nu poate să trăiască fără fostul ei prieten. Curat ghinion, cam în acelaşi timp el a realizat că poate să trăiască destul de bine fără ea.

 

Nu mai părăsiţi oameni după ce citiţi Cancan! O să vă pară rău, ca Dianei...

Despre el v-am mai povestit: Diana Munteanu l-a părăsit după ce a citit la ceas de seară în Cancan.ro că încă o iubeşte pe fosta, Diana Gureşoaie. Cu fosta, domnişorul se certase mai mult de formă, la presiunile familiei care îl şi sponsorizează, după ce numele acesteia a apărut în dosarul ”prostituate pentru VIP-uri”. Diana Munteanu a fost pentru Don Juanul de 25 de ani aşa, o prietenă ”cuminte” de prezentat părinţilor şi presei. Dar doar ştiţi cum sunt tinerii! Numai la iubiri interzise visează, zgubiliticii...

Suferinţele tot mai puţin tinerei Diana

Femeile însă nu sunt la fel, după o anumită vârstă mai ales, când ceasul biologic bate aproape cu parul, mai-mai să le spargă ovarele. Cu aproape 35 de primăveri în coroniţa tot mai matura a vieţii, Diana Munteanu a realizat că domnişorul este marea ei iubire. Funcţionează ca-n revistele pentru bărbaţi în care porcuşorii ăştia de masculi primesc sfaturi pe de-a moaca: cum s-a simţit ignorată, cum a început ea să-l iubească mai abitir.

Bianca Taban a ieşit din familia Iorgulescu, probabil după ce i s-a părut că n-ar trebui să aibă încredere în bărbaţi ale căror nume se termină cu litera ”o” (Mario, Gino, Toto Cutugno etc.)
Bianca Taban a ieşit din familia Iorgulescu, probabil după ce i s-a părut că n-ar trebui să aibă încredere în bărbaţi ale căror nume se termină cu litera ”o” (Mario, Gino, Toto Cutugno etc.)

Aşa că biata Di l-a sunat de nenumărate ori pe greu de atinsul B, după ce, sanchi, îl părăsise. Cei doi s-au şi văzut, de altfel, dar leoaica tânără (iubirea) a sărit din boscheţi direct la jugulara băiatului, dintr-o direcţie cât se poate de neaşteptată.

Ce a tot văzut ”Parisul”

Marea dramă a Dianei este însă că, ca orice tânăr îndrăgostit care se respectă, se pare că Bi s-a îndrăgostit de Paris la prima vedere. Ne referim, desigur, la ”Paris Hilton de România” sau, după numele pe care o strigă părinţii acasă, Bianca Taban. Bi şi Bianca au fost văzuţi de cel puţin două ori împreună în ipostaze romantice, în ultima săptămână.

Lucruri care încep cu ”bi” la ceas de seară, imortalizate artistic pe instagram: Bianca, biciclete şi Bi însuşi
Lucruri care încep cu ”bi” la ceas de seară, imortalizate artistic pe instagram: Bianca, biciclete şi Bi însuşi

Prima oară, pe 22 de februarie, s-au dat cu bicicletele în Herăstrău, moment imortalizat de amândoi la ceas de seară, pe conturile personale de Instagram. Ne-am uitat atenţi la poze şi toate bicicletele au şa, deşi auzisem că Bianca preferă mai mult fără, mai ales dacă e vorba să meargă prin gropi.
În ziua următoare, în Ajun de Dragobete, cum ar veni, Bianca şi noua ei cucerire au fost să se spele de păcate la Therme. Şi umblă vorba prin Târg că Diana Munteanu este atât de geloasă şi de furioasă pe Bianca încât, când puştoaica o să intre în gura sau în mâinile ei, n-o s-o mai spele nici o mie de Therme.

Pe Bianca o stim de la Next Top model

Bianca Taban a devenit celebră după ce a participat, fără vreun rezultat deosebit, la Next Top Model România. Eliminată destul de devreme din concurs, Bianca a avut timp să-şi vadă de viaţa personală şi a fost cuplată un an cu Mario Iorgulescu, fiul al şefului LPF şi marelui patron de lanţ de restaurante, Gino. Presa a mai crâcnit la un moment dat şi despre o relaţie a Biancăi cu Vladimir Drăghia, dar se pare că a fost o dragoste care a ars mai repede decât un artificiu, nici măcar într-o noapte completă.
Întrebarea este: are Bianca gânduri serioase cu Bi sau iese cu el doar ca să-i facă în ciudă suferindei Diana Munteanu? Rămâneţi pe cel mai citit site din România, cancan.ro, şi cu siguranţă veţi afla.

Maria Apostol

Citeste despre:diana munteanu, bianca taban, bi, vladimir draghia


Share On Facebook