Ex-soția fotbalistului de națională s-a pozat goală-pușcă la solar, iar imaginile au ajuns la noi

Autor: C. C.
Publicat: 19/05/2020 | 18:55

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai „fierbinți” imagini ale lunii mai. Ex-soția fotbalistului de națională a ”comis-o” din nou. S-a pozat goală-pușcă la solar, iar „rezultatul” a ajuns la noi. Atenție, conținut destinat exclusiv adulților.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare în prim-planul cărora se află Iasmina Halas, ex-soția fotbalistului Cristian Daminuță, care a jucat la ”națională” . (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE NAȚIONALĂ ȘI-A SCOS GRĂSIMEA DIN OBRAJI. AVEM PRIMELE IMAGINI DUPĂ OPERAȚIE)

Tânăra, care este considerată bomba sexy a Timișoarei, pare să fie lipsită de orice inhibiție și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Din câte se pare, Iasmina Halas nu pierde timpul în pandemie și încercă să-și mențină bronzul, cu toate că sezonul estival încă este suspendat.

De cum s-au relaxat măsurile anti-COVID în țară, Iasmina Halas  a dat fuga la un salon de bronzat, iar, pentru ca ședința să fie „completă”, sexoasa blondină s-a imortalizat în solar. Cum pare să fie o fire extrem de rebelă, ex-soția fotbalistului de ”națională” n-a stat prea mult pe gânduri și, cu ajutorul telefonului mobil, s-a fotografiat ”în costumul Evei”. Cu siguranță, selfie-ul blondinei, nerecomandat cardiacilor, va fi pe deplin apreciat de întreaga suflare masculină. Ce-i drept, Iasmina are cu ce să stârnească cele mai ascunse gânduri ale bărbaților. (NU RATA: I-AU ”EXPLODAT” SÂNII SEXOASEI! PRIMELE IMAGINI CU DEZASTRUL DIN SUTIEN: ”SUNT FOARTE DEZAMĂGITĂ!”)

Iasmina Halas s-a pozat goală la solar

Iasmina Halas, pictorial incendiar

Bomba sexy a Timișoarei a realizat, în urmă cu câteva luni, în secret, un pictorial de-a dreptul incendiar. Iasmina a îmbrăcat minuscule costume de baie și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale ipostaze. Ca o adevărată profesionistă, fotomodela de pe malul Begăi s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat . Sexoasa blondină și-a pus în valoare fizicul bine definit și nu a ezitat să pozeze în cele mai provocatoare moduri. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE ”NAȚIONALĂ”, PRIMELE DECLARAȚII ASUMATE DUPĂ DIVORȚ: ”CAUT UN BĂRBAT…”)

Iasmina Halas, ședință foto la piscină

A depășit o perioadă de coșmar

Anul trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidale.

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV. (NU RATA: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...