Ex-soția primarului milionar rupe tăcerea: ”Există un ordin de restricție…”

Publicat: 19/11/2018 | 23:28
Ex-soția primarului milionar rupe tăcerea: ”Există un ordin de restricție…”

O nouă lovitură de teatru în cazul telenovelei sfârșitului de an din lumea bună. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Ex-soția celui mai bogat primar din Capitală rupe tăcerea. Sorina Stan a făcut declarații uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE PENTRU FURT)

Sorina Stan, ex-soția lui Robert Negoiță, tânăra care ține prim-planul celui mai răsunător divorț al sfârșitului de an, s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume. (Cum câștigi bani rapid)

După dezvăluirile făcute de D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) în legătură cu mega-telenovela care îi are ca actori principali pe fosta soție a ”Boss-ului” de la Sectorul 3, Robert Negoiță, și pe Mădălin Stan, actualul ei partener de viață, Sorina Stan, tânăra care a avut o carieră frumoasă în lumea modelingului, a făcut mărturisiri de-a dreptul uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: EX-SOȚIA LUI ROBERT NEGOIȚĂ S-A BARICADAT CU FETIȚA DE 4 LUNI ÎN CASA PRIMARULUI-MILIONAR!)

„Acuze denigratoare și false”

”Constat, cu tristețe, dar, în egală măsură, cu indignare, faptul că numele meu și al membrilor familiei mele au ajuns subiectul unor acuze mincinoase și complet rupte de realitate. Aceste sentimente sunt cu atât mai puternice cu cât autorul acestor acuze denigratoare și false, care apar prin presă, este domnul Stan Mădălin-Marian, încă soțul meu și tatăl fiicei mele de 4 luni. Aș vrea, prin urmare, să aduc o serie de clarificări și să prezint faptele reale, din respect pentru familia mea, pentru fiica mea și pentru mine, ca femeie și mamă”,  și-a început Sorina Stan mărturisirile.

Apel la dovezi de bună creștere și comportament civilizat

Tânăra a continuat să prezinte șirul evenimentelor, din perspectiva ei.

”În primul rând, consider că două persoane adulte care își asumă formarea unei familii trebuie să dea dovadă de bună creștere, de respect și, dacă, din varii motive, lucrurile nu mai merg așa cum era așteptat, să adopte un comportament civilizat și decent, un comportament ce să nu aibă urmări nefericite, mai ales asupra copilului nostru, cum este în cazul de față”(NU RATA, AICI: DIVORȚ-BOMBĂ ÎN LUMEA BUNĂ. EX-SOȚIA CELUI MAI BOGAT PRIMAR ”RUPE” AL DOILEA MARIAJ LA DOAR 27 DE ANI! MOTIVUL ESTE INCREDIBIL…)

”Eu am fost cea care a asigurat resursele financiare necesare pentru toată lumea”

”Înțeleg, din declarațiile domnului Stan, că aș fi intrat în posesia unei plase sau a unei genți cu bani. L-aș întreba cum ar fi fost posibil așa ceva, atât timp cât, de-a lungul unui an, cât am conviețuit în domiciliul conjugal, în casa noastră nu existau astfel de plase sau genți, nici bani prin locuință, la discreție. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Mai mult, domnul Stan ar trebui să recunoască, așa cum se cade în cazul unui individ ce își dorește apelativul de «bărbat» și «domn» și își asumă statutul de soț și tată, că, în perioada mariajului nostru, cheltuielile au fost împărțite. Ba chiar, și dânsul știe foarte bine acest lucru, eu am fost cea care a asigurat, în multe cazuri, resursele financiare necesare pentru toată lumea.

Și l-aș mai întreba pe domnul Stan, în ceea ce ține de corectitudine și de faptul că situația financiară a dânsului ar fi una atât de bună, de ce este în concediu paternal, dacă nu se poate apropia la mai puțin de 200 de metri de copilul nostru?!”, a mai spus Sorina Stan. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ)

 „Am apelat la ajutorul autorităților”

”Da, am apelat la ajutorul autorităților, atunci când viața mea și cea a fiicei mele au fost puse în pericol de comportamentul abuziv și agresiv al domnului Stan Mădălin-Marian. Și, da, există un ordin de restricție, un ordin care, sper ca mamă, în primul rând, va reuși să ne protejeze de aceste derapaje violente manifestate în comportamentul domnului Stan. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)

Totodată, instanța a decis ca domnul Stan Mădălin-Marian să urmeze cu regularitate ședințe de consiliere psihologică și/sau psihoterapie în vederea medierii familiare pe o perioadă de trei luni, urmând să se prezinte la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1.

La final, specialiștii vor pune la dispoziția instanței un raport de informare și evaluare. Cei interesați pot verifica pe portalul instanței aceste date.” (NU RATA, AICI: CEA MAI CUNOSCUTĂ FATĂ DE ORAȘ A FOST TRASĂ PE DREAPTĂ)

„Fără jigniri sau amenințări publice”

”În final, doresc să fac un apel către domnul Stan ca, pentru binele fiicei noastre, al nostru și al familiilor noastre, să încercăm să tranșăm aceste probleme personale ce au apărut între noi, în mod decent și discret, fără jigniri sau amenințări publice sau de orice fel. Totodată, îmi exprim speranța că actele de violență pe care le-a manifestat față de mine și de copilul nostru vor înceta. Și am încredere că autoritățile la care am făcut apel pentru siguranța mea și a fiicei mele, vor dispune și în continuare măsurile legale benefice pentru noi”, a declarat Sorina Stan (Docuz), în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Sorina și Robert Negoiță au divorțat în 2016

Sorina şi Robert Negoiţă au divorţat în primavara lui 2016, după trei ani de căsnicie. Cei doi au rămas în relaţii bune, inclusiv de dragul copilului. Reamintim că Sorina şi Robert Negoiţă s-au căsătorit în 2013, însă cei doi erau împreună cu mult înainte de acest moment.
Separarea s-a produs elegant, la notar. În urma acestei căsnicii, Sorina a rămas cu un fiu, dar şi cu stabilitatea financiară asigurată de edilul multimilionar care conduce în prezent cea mai profitabilă „afacere” a vieţii sale, Sectorul 3 al Capitalei. (NU RATA, AICI: SORINA DOCUZ S-A SĂRUTAT CU EL ÎN VĂZUL TUTUROR, DUPĂ CE A DUS-O PE RIVIERA FRANCEZĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)