EXCLUSIV! Am aflat ce SMS i-a trimis Mirel Radoi lui Argaseala in minutul 95 al meciului cu Rosenborg: „Vali, eu…”

Publicat: 21/08/2015 | 14:50
EXCLUSIV! Am aflat ce SMS i-a trimis Mirel Radoi lui Argaseala in minutul 95 al meciului cu Rosenborg: „Vali, eu…”

CANCAN.RO a aflat continutul unuia dintre mesajele trimise joi seara de Mirel Radoi, in timpul partidei Steaua-Rosenborg, partida terminata cu o veritabila umilinta pentru ros-albastri, scor final 0-3.

Suspendat de UEFA, directorul sportiv al campionilor a vazut meciul cu Rosenborg, din mansa tur a playoff-ului Europa League, din inaltul tribunei oficiale.

Radoi a gasit imediat solutia, trimitand mai multe SMS-uri lui Massimo Pedrazzini si lui Nicolae Dica, prin care le-a comunicat secunzilor sai, atat schimbarile, cat si instructiunile tactice.

radoi

I-a trimis insa un mesaj si lui Valeriu Argaseala! Acest lucru s-a intamplat in cel de-al cincilea minut de prelungire, imediat dupa golul de 0-3 al norvegienilor, cand galeria Stelei striga „Demisia! Demisia!”.

radoi

Argaseala statea cu Puiu Iordanescu si cu Duckadam. Mirel s-a enervat si i-a scris: ‘Vali, eu nu mai pot. Plec! Nu mai pot! Nu am ce face’„, au declarat surse din cadrul gruparii ros-albastre, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Si-a anuntat demisia!

In zadar a incercat Valeriu Argaseala sa il intoarca din drum. Potrivit SPORT.RO, vineri, Radoi si-a anuntat demisia. „Pentru binele echipei, eu o sa plec„, a spus fostul director sportiv al Stelei, conform sursei citate.

B.P
 

Citește și...