EXCLUSIV » Cancan a aflat primul „11” pe care Dan Petrescu va miza astăzi în duelul din Europa League din „Gruia” » Totul pe atac!

Autor: Cristian P
Publicat: 07/11/2019 | 10:55
EXCLUSIV » Cancan a aflat primul „11” pe care Dan Petrescu va miza astăzi în duelul din Europa League din „Gruia” » Totul pe atac!

Redacția Cancan a aflat în exclusivitate formația pe care Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj o va trimite în teren astăzi de la ora 19:55 cu Rennes.

Cu toate că a fost criticat de specialiștii din fotbalul românesc pentru jocul slab prestat de elevii săi în duelul din tur din Franța, în duellul câștigat cu 1-0 de campioana en-titre și tototdată liderul la zi al Ligii 1, „Bursucul” a decis să meargă în linii mari pe același „11” cu care s-a impus la limită în urmă cu douăă săptămâni.

Singura schimbare pe care „Super-Dan” o va opera va fi cea a lui Susic, fotbalist care a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene în jocul din tur și care automat va fi suspendat. Locul său în flancul drept al defensivei arrdenelilor va fi luat de Peteleu. Aceasta va fi singura schimbare pe care „Buruscul” o va opera în primul „11” cu care va avorda partida din „Gruia” din această seară cu Rennes.

Cancan a aflat că Peterscu va miza pe formula  Arlauskis- Peteleu, Burcă, Boli, Camora- Bordeianu, Djokovic, Culio- Deac, Traore, Omrani.

Partida de astăzi de la ora 19:55 dintre CFR Cluj și Rennes de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va conta pentru runda a IV-a a grupei E. CFR Cluj are în acest moment 6 puncte în clasament, unul mai puţin decât liderul grupei, Celtic Glasgow, în timp ce Rennes este pe ultimul loc în grupă cu un punct.

Pe Pariuri1x2 gasiti mereu cele mai bune ponturi la pariuri, analize detaliate și informații de ultimă oră.