EXCLUSIV. Cum a apărut îmbrăcată Andreea Antonescu la nunta Andreei Bălan. Fiica ei s-a transformat într-o adevarată domnișoară

Autor:
Publicat: 15/09/2019 | 17:24

O prezență care a întors capetele tuturor, la nunta Andreei Bălan, a fost nimeni alta decât colega sa de trupă, Andreea Antonescu. Artista îi este alături prietenei sale în cea mai importantă zi și a ales să facă acest lucru la brațul fetiței sale Sienna, care este o domnișoară în toată regula.

Andreea Antonescu și fiica sa Sienna au fost în centrul atenției tuturor atunci când au pășit împreună pe covorul roșu de la biserică. Artista a purtat o rochie superbă, pe care a accesorizat-o cu o bijuterie fină în jurul gâtului. Pentru make-up și păr nu ales ceva simplu, o codă prinsă la spate și un machiaj natural.

Este clar faptul că micuța Sienna îi calcă pe urme mamei sale. Mămica a avut grijă și de vestimentația ei, în cel mai mic detaliu. Cu siguranță fetița s-a simțit ca o prințesă, mai ales că toată atenția celor din jur a fost a ei. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU S-A DESPĂRȚIT DE SOȚUL EI. CUM ȘI-A ANUNȚAT FETIȚA CĂ EA ȘI TATĂL EI NU MAI FORMEAZĂ UN CUPLU)

Andreea Antonescu nedezlipită de fiica ei

”Eu și Traian suntem două persoane libere de câteva luni bune. Toată această parte birocratică a divorțului o să se întâmple la notar cu prima ocazie când Traian o să aibă posibilitatea să vină în România și să stea cel puțin 30 de zile. Și, ținând cont de faptul că la mijloc este vorba de un copil minor, această perioadă se poate prelungi. Eu și Traian am stabilit absolut tot. Custodia copilului este la mine. Fără doar și poate Sienna va rămâne la mine, pentru că așa este normal și frumos.

Ea o să aibă posibilitatea de a merge la Traian în America. Ca și până acum, toate vacanțele o să le petreacă acolo. Când Traian o să ajungă în România și o să vrea să stea cu Sienna nu o să stau să mă gândesc când sunt perioadele sau când are dreptul la vizită. Suntem niște oameni civilizați, care se înțeleg. Ne-am înțeles și în privința partajului. Fiecare dintre noi a venit cu anumite bunuri în această relație, cu care o să și plece. Mașina a fost a mea din prima secundă și așa o să și rămână”a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.