Victoraş, fiul Monicăi şi al lui Victor Tatoiu, se ţine cât mai departe de ochii presei, nefiind pe placul lui atenţia publică de care se bucură faimoasa lui mamă, lucru confirmat în puţinele interviuri pe care le-a acordat. Acesta ar fi, de altfel, şi unul dintre motivele care l-au determinat să plece în străinătate pentru a-şi continua studiile. La fel de discret s-a desfăşurat şi relaţia cu logodnica lui, Liana Cercel, o tânără la fel de ambiţioasă şi care a ales, la rândul ei, să plece peste hotare pentru a urma cursurile mult visate. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: MONICA TATOIU a dezvăluit motivul pentru care soţul ei nu apare niciodată la TV!)

Chiar dacă, la un moment dat s-a scris că relaţia lor s-a terminat, Victoraş şi Liana păreau că au trecut peste toate obstacolele. Însă... CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România a aflat că Tatoiu Jr. şi-a părăsit partenera chiar înainte de... nuntă! (CITEŞTE ŞI: Monica Tatoiu nu a mai suportat şi a chemat poliţia: "Erau drogaţi...")

Cu toate că familiile celor doi aşteptau să ajungă la altar, Victoraş i-a spus
Cu toate că familiile celor doi aşteptau să ajungă la altar, Victoraş i-a spus "Adio!" logodnicei sale, din cauza geloziei şi posesivităţii de care ea ar fi dat dovadă în timpul relaţiei

Motivul care a dus la ruptura ireparabilă ar fi fost gelozia excesivă de care ar fi dat dovadă Liana, astfel că Victoraş Tatoiu a decis să nu mai acorde încă o şansă relaţiei lor şi să spună "Stop" chiar atunci când familiile se pregăteau de nuntă! Crizele de gelozie şi de posesivitate ale Lianei au fost prea mult pentru fiul Monicăi Tatoiu, însă tânărul nu a rămas pe bară, începând rapid să se distreze alături de alte fete. (Cine are mai multe detalii este aşteptat să ne scrie pe deja faimoasa adresă pont@cancan.ro!)

Acum, Victoraş Tatoiu pare din nou pregătit de o altă relaţie serioasă. A devenit de nedespărţit de ultima lui cucerire, o tânără în vârstă de 20 de ani. Iubita actuală îl vizitează constant şi la facultate la Milano, dar şi atunci când vine în Bucureşti, distrându-se alături de prietenii lor comuni. Mai mult decât atât, cei doi au avut escapade la munte şi s-au distrat până în zori la tot felul de petreceri private. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi: Monica Tatoiu a aflat asta abia după moartea soacrei! Vedeta a mărturisit că se bucură că s-a întâmplat aşa)

Citeste despre:monica tatoiu victor tatoiu, monica tatoiu victoras fiu, monica tatoiu declaratii, poze victoras tatoiu logodnica liana cercel, poze liana cercel, iubita noua victoras tatoiu


Share On Facebook