EXCLUSIV | Jessie J. poartă steagul României pe piept la Neversea 2019. Uite cum arată artista în ținuta românească SEEN USERS

Publicat: 06/07/2019 | 19:50

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, este una spectaculoasă, atât din punct de vedere al line-up-ului, cât și al experiențelor pe care participanții le trăiesc în perimetrul festivalului. În cea de-a treia zi a festivalului, sâmbătă, 6 iulie, Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang”, dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Celebra artistă a ales să poarte o ținută Seen Users, un brand românesc al designerului Cristina Săvulescu. Se numește „Basic kit. Romanian men’s wear” și e inspirată din „uniforma” bărbatului român. Este formată din maiou alb și pantaloni de stofă pentru costum. Acest outfit a fost gândit ca o ironie la adresa acelei ținute pe care o găsim în diverse medii, la țară, în cartiere și are brodat steagul României.

Da, îmi place aici, nu m-aș fi intors dacă nu mi-ar fi plăcut. Port steagul României. Sunt foarte multe lucruri de făcut aici, mi-ar fi plăcut să stau mai mult. Toată lumea e pusă pe distracție, asta îmi amintesc de data trecută, așa că mă aștept la același lucru și în seara asta„, a declarat cântăreața pentru stirileprotv.ro.

Povestea Neversea ajunge la al treilea capitol

Neversea, poreclit şi “UNTOLD-ul de la mare” a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene. La malul Mării Negre s-a aliniat un line-up solid de artişti, pop, rock şi EDM. Anul trecut, au urcat pe scenă trupe precum The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren sau Steve Aoki. În cele 4 zile de festival, s-au înregistrat peste 210.000 de spectatori.

Citește și...