EXCLUSIV ProSport: Ex proprietarul Dinamo a decedat!

Publicat: 19/05/2019 | 23:07

Potrivit prosport.ro, Florian Walter a murit, duminică seara, în jurul orei 22:00, la vârsta de 56 de ani! Fostul acţionar al lui Dinamo şi patron al Petrolului şi U Cluj era în stare critică, în urma atacului cerebral suferit.

Omul de afaceri fusese transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”şi fusese operat în seara în care a suferit atacul cerebral. Forian Walter a fost operat de celebrul doctor Şerban Brădişteanu. În urma intervenţiei medicale, starea sa era semi-stabilă, dar cu şanse mici de supravieţuire.

ProSport a aflat că Florian Walter a suferit un atac cerebral şi a fost dus în stare critică la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Conform surselor ProSport, fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul nu a putut fi stabilizat în ciuda operației efectuate de către medici.

Florian Walter ar fi suferit cea mai severă formă de atac cerebral. Un accident vascular cerebral apare atunci când aportul de sânge la o parte a creierului este întrerupt sau redus, privând ţesutul cerebral de oxigen şi nutrienţi. În câteva minute, celulele creierului încep să moară. Dacă celulele creierului mor sau sunt deteriorate, simptomele apar în părţile corpului pe care le controlează aceste celule ale creierului (slăbiciune bruscă; paralizie sau amorteală a fetei, a braţelor sau a picioarelor).

Citește și...