EXCLUSIV | Victor Slav s-a cuplat cu „Sexy-Brăileanca” de Iași

Publicat: 19/05/2019 | 17:20

Victor Slav s-a cuplat cu ”Sexy-Brăileanca” de Iași! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a aflat în exclusivitate noua idilă a prezentatorului TV cu o domniță apetisantă și vă dezvăluie întreaga poveste care s-a consumat în Moldova. 

Victor Slav a trecut destul de repede peste despărțirea de Raluca Silea și s-a cuplat cu o domniță apetisantă din Iași. Prezentatorul TV a ajuns pe meleagurile Moldovei împreună cu Cătălin Cazacu și Dj Cra pentru a lua parte la un eveniment care a avut loc la Tiki Village. Bineînțeles, cei trei mușchetari și-au anunțat prezența în Iași și au publicat o fotografie pe Instagram din fața Palatului Culturii. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, DECLARAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE VICTOR SLAV: ”NE ÎNȚELEGEM MAI BINE DECÂT CÂND ERAM ÎMPREUNĂ! ESTE UN BĂRBAT EXTRAORDINAR…”)

Ei bine, după plimbări și stat la cafenele, cei trei mușchetari au mers la Tiki Village pentru a întreține atmosfera. Cum distracția și voia bună erau la ele acasă, Victor Slav nu a stat pe gânduri și a început să dea târcoale prezențelor feminine din club și nu numai. Așa se face că după mai multe scroll-uri pe Instagram, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a oprit privirea la Cristina Alexandra.

Prin intermediul adresei de pont, noi am aflat despre idila dintre ”sexy-brăileanca” de Iași și Victor Slav, care s-ar fi ”consumat” în Moldova. (VEZI ȘI: VICTOR SLAV A FĂCUT ÎNCĂ O MĂRTURISIRE INTIMĂ, IAR BIANCA DRĂGUȘANU A RĂBUFNIT)

”Cum să mai aibă el șanse să se împace cu frumoasa Bianca dacă umblă cu așa scursuri? El fiind foarte „selectiv” la femei, de data asta, a ales suprema supremelor din Iași, acolo unde a avut aseară eveniment. A trecut de la strâmba din Pitești, la asta din Iași. Nu o să îl mai ia nicio femeie de bun pe omul ăsta… ce penal!!!”, a fost ”răbufnirea” trimisă pe pont@cancan.ro.

Dovada vie a idilei dintre cei doi constă și într-un printscreen de azi-noapte. Victor Slav i-a dat ”follow” Cristinei, semn că prezentatorul TV a fost interesat să o cunoască mai bine pe brunetă. Și, ce-i drept, cine să-l condamne pe fostul soț al Bincăi Drăgușanu? E de-ajuns să te uiți în galeria foto și să-ți dai seama de ce Victor Slav nu a mai ținut cont de nimic și s-a aruncat cu capul înainte atunci când a văzut-o pe Cristina.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A “PĂCĂTUIT” CU O PITEȘTEANCĂ. COLEGUL CAZACU DE LA KANAL D L-A “ACOPERIT”…)

Citește și...