Acasă » Știri » Sport » EXCLUSIVITATE Milionarul a dat declaraţii în legătură cu ultima plângere penală, dar nu pare să-şi facă probleme. Imagini unice cu patronul FCSB imediat după audieri. Anchetatorul l-a condus la maşină, în hohote de râs, pe denunţatul Gigi Becali!

EXCLUSIVITATE Milionarul a dat declaraţii în legătură cu ultima plângere penală, dar nu pare să-şi facă probleme. Imagini unice cu patronul FCSB imediat după audieri. Anchetatorul l-a condus la maşină, în hohote de râs, pe denunţatul Gigi Becali!

De: Cancan 31/08/2017 | 00:00
Becali a ieşit zâmbitor de la audieri, alături de poliţistul care îl anchetează şi de colegul acestuia

Gigi Becali a fost la Secţia 2 de Poliţie pentru audieri în cazul plângerii penale depuse împotriva lui de către un jurnalist. După întâlnirea cu poliţiştii, în faţa secţiei s-au petrecut scene incredibile! Milionarul a ieşit râzând, alături de cel care îl anchetează, Cornel Ivănuş, şi de un coleg al acestuia. Cei doi investigatori au fost suspect de amabili cu latifundiarul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. (VEZI ŞI: MEGAEXCLUSIVITATE. Am intrat în posesia unei plângeri bombă care se află deja în lucru la Parchet. Ameninţările care l-ar putea ”înfunda” pe Gigi Becali: ”Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale… Nu se poate decât ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca să ştie de frică!”)

UPDATE 13.00. Poliţia Capitalei s-a sesizat în urma materialului din CANCAN.RO. ”Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public cu referire la persoana audiată la sediul Secţiei 2 Poliţie, (Gigi Becali-n.r.) vă facem cunoscut faptul că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări cu privire la comportamentul poliţiştilor, urmând a fi dispuse măsuri de natură disciplinară.Cu acordul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea   eliminării   oricăror   suspiciuni   privind   echidistanţa si mparţialitatea organelor de urmărire penală, dosarul a fost încredinţat spre instrumentare unui alt poliţist”, se arată într-un comunicat de presă. 

 

Gigi Becali a fost audiat miercuri, la Secţia 2 de Poliţie, în cazul plângerii penale pe care un jurnalist i-a făcut-o pentru ameninţare. Finanţatorul FCSB nu a ieşit, însă, deloc îngrijorat de la audieri, ci cu zâmbetul pe buze şi… cot la cot cu anchetatorul Cornel Ivănuş şi cu colegul acestuia. Ivănuş l-a condus, inexplicabil de galant, pe Becali la Maybach – parcat în faţa uşii secţiei, unde afaceristul era aşteptat de Luţu, mâna lui dreaptă. După cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, colegul lui Cornel Ivănuş s-a transformat, pentru câteva momente, într-un veritabil parcagiu/agent de circulaţie. El a facilitat plecarea lui Becali şi Luţu, oprind câteva maşini care circulau pe banda întâi, pentru ca impunătorul Maybach să poată ieşi în siguranţă din parcarea secţiei! Interesant şi pare oarecum clară soarta acestui dosar, sperăm să ne înşelăm.

Până şi Gigi Becali a fost surprins sigur de atitudinea poliţiştilor. A venit să dea declaraţii într-un caz în care este acuzat de ameninţarea cu moartea a unui jurnalist şi a dat peste doi oameni ai legii care au părut ca „fraţii” lui, conducându-l la maşină în hohote de râs. Dacă nu am şti, nici nu ne-am putea imagina că aceşti poliţişti anchetează cazul respectiv.

Înainte de a se urca în maşina de 200.000 de euro condusă de Luţu, Gigi Becali i-a salutat pe cei doi poliţişti, atitudinea lor mai mult decât prietenoasă lăsând impresia că l-a liniştit. (CITEŞTE AICI: SUPER-EXCLUSIVITATE Vinerea neagră pentru patronul FCSB! În urmă cu puţin timp, s-a anunţat că milionarul va fi cercetat oficial. Breaking news: Procurorii l-au ”predat” Poliţiei pe Gigi Becali!)

Cum zâmbetele largi ale anchetatorilor trădează o mare simpatie pentru finanţatorul FCSB, e clar că plângerea penală depusă pe numele lui Gigi Becali nu mai pare de speriat.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia în exclusivitate că un jurnalist a depus pe numele lui Gigi Becali o plângere penală. Jurnalistul a scris în plângere că Becali a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti. ”Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu….Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei…Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când… numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum!. Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi… Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii…Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, a spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă. (VEZI AICI: „Perla neagră” a lui Gigi Becali a aflat verdictul)

Jurnalistul a ataşat şi filmarea în care Gigi Becali îl ameninţă. ”Scopul domnului Becali a fost transmiterea unor ameninţări către persoana subsemnatului. Elementul material a fost reprezentat de acţiunea de ameninţare cu o infracţiune, respectiv prin transmiterea unui mesaj privind un pericol la adresa subsemnatului. Este evident că domnul Becali a urmărit să insufle subsemnatului o stare de temere cu privire la un anumit rău pe care urmează să îl sufăr… Urmarea imediată este reprezentată în prezenta cauză de crearea unei stări de temere pentru siguranţa personală a subsemnatului, ştiut fiind că în ianuarie 2009 gărzile de corp ale domnului Becali au folosit ilegal arme în încercarea de a opri persoanele care furaseră maşina domnului Becali. Tot cu ocazia acestui eveniment, persoana suspectată de furtul autovehiculului a fost sechestrată de domnul Becali, în acest sens fiind întocmit şi un dosar penal”, se mai arată în plângerea depusă la Parchet.

Nu este singurul caz în care Gigi Becali este acuzat de ameninţare. Recent, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut revocarea liberării condiţionate a lui Becali, întrucât l-ar fi ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava, pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali. „Considerăm că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiţionate, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor acţiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”, a declarat preşedintele FSANP, Sorin Dumitraşcu.

Pe 3 aprilie 2015, Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată de Tribunalul Constanţa. El a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. (AFLĂ DE AICI: Detaliile unui război despre care va vorbi toată România. Nicu Gheară plănuieşte în secret să-l umilească pe Gigi Becali)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...