Home » Galerie foto » EXCLUSIVITATE Milionarul a dat declaraţii în legătură cu ultima plângere penală, dar nu pare să-şi facă probleme. Imagini unice cu patronul FCSB imediat după audieri. Anchetatorul l-a condus la maşină, în hohote de râs, pe denunţatul Gigi Becali!

EXCLUSIVITATE Milionarul a dat declaraţii în legătură cu ultima plângere penală, dar nu pare să-şi facă probleme. Imagini unice cu patronul FCSB imediat după audieri. Anchetatorul l-a condus la maşină, în hohote de râs, pe denunţatul Gigi Becali!

De: Cancan 31/08/2017 | 00:00
Becali a ieşit zâmbitor de la audieri, alături de poliţistul care îl anchetează şi de colegul acestuia

Gigi Becali a fost la Secţia 2 de Poliţie pentru audieri în cazul plângerii penale depuse împotriva lui de către un jurnalist. După întâlnirea cu poliţiştii, în faţa secţiei s-au petrecut scene incredibile! Milionarul a ieşit râzând, alături de cel care îl anchetează, Cornel Ivănuş, şi de un coleg al acestuia. Cei doi investigatori au fost suspect de amabili cu latifundiarul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. (VEZI ŞI: MEGAEXCLUSIVITATE. Am intrat în posesia unei plângeri bombă care se află deja în lucru la Parchet. Ameninţările care l-ar putea ”înfunda” pe Gigi Becali: ”Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale… Nu se poate decât ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca să ştie de frică!”)

UPDATE 13.00. Poliţia Capitalei s-a sesizat în urma materialului din CANCAN.RO. ”Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public cu referire la persoana audiată la sediul Secţiei 2 Poliţie, (Gigi Becali-n.r.) vă facem cunoscut faptul că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări cu privire la comportamentul poliţiştilor, urmând a fi dispuse măsuri de natură disciplinară.Cu acordul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea   eliminării   oricăror   suspiciuni   privind   echidistanţa si mparţialitatea organelor de urmărire penală, dosarul a fost încredinţat spre instrumentare unui alt poliţist”, se arată într-un comunicat de presă. 

 

Gigi Becali a fost audiat miercuri, la Secţia 2 de Poliţie, în cazul plângerii penale pe care un jurnalist i-a făcut-o pentru ameninţare. Finanţatorul FCSB nu a ieşit, însă, deloc îngrijorat de la audieri, ci cu zâmbetul pe buze şi… cot la cot cu anchetatorul Cornel Ivănuş şi cu colegul acestuia. Ivănuş l-a condus, inexplicabil de galant, pe Becali la Maybach – parcat în faţa uşii secţiei, unde afaceristul era aşteptat de Luţu, mâna lui dreaptă. După cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, colegul lui Cornel Ivănuş s-a transformat, pentru câteva momente, într-un veritabil parcagiu/agent de circulaţie. El a facilitat plecarea lui Becali şi Luţu, oprind câteva maşini care circulau pe banda întâi, pentru ca impunătorul Maybach să poată ieşi în siguranţă din parcarea secţiei! Interesant şi pare oarecum clară soarta acestui dosar, sperăm să ne înşelăm.

Până şi Gigi Becali a fost surprins sigur de atitudinea poliţiştilor. A venit să dea declaraţii într-un caz în care este acuzat de ameninţarea cu moartea a unui jurnalist şi a dat peste doi oameni ai legii care au părut ca „fraţii” lui, conducându-l la maşină în hohote de râs. Dacă nu am şti, nici nu ne-am putea imagina că aceşti poliţişti anchetează cazul respectiv.

Înainte de a se urca în maşina de 200.000 de euro condusă de Luţu, Gigi Becali i-a salutat pe cei doi poliţişti, atitudinea lor mai mult decât prietenoasă lăsând impresia că l-a liniştit. (CITEŞTE AICI: SUPER-EXCLUSIVITATE Vinerea neagră pentru patronul FCSB! În urmă cu puţin timp, s-a anunţat că milionarul va fi cercetat oficial. Breaking news: Procurorii l-au ”predat” Poliţiei pe Gigi Becali!)

Cum zâmbetele largi ale anchetatorilor trădează o mare simpatie pentru finanţatorul FCSB, e clar că plângerea penală depusă pe numele lui Gigi Becali nu mai pare de speriat.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia în exclusivitate că un jurnalist a depus pe numele lui Gigi Becali o plângere penală. Jurnalistul a scris în plângere că Becali a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti. ”Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu….Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei…Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când… numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum!. Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi… Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii…Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, a spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă. (VEZI AICI: „Perla neagră” a lui Gigi Becali a aflat verdictul)

Jurnalistul a ataşat şi filmarea în care Gigi Becali îl ameninţă. ”Scopul domnului Becali a fost transmiterea unor ameninţări către persoana subsemnatului. Elementul material a fost reprezentat de acţiunea de ameninţare cu o infracţiune, respectiv prin transmiterea unui mesaj privind un pericol la adresa subsemnatului. Este evident că domnul Becali a urmărit să insufle subsemnatului o stare de temere cu privire la un anumit rău pe care urmează să îl sufăr… Urmarea imediată este reprezentată în prezenta cauză de crearea unei stări de temere pentru siguranţa personală a subsemnatului, ştiut fiind că în ianuarie 2009 gărzile de corp ale domnului Becali au folosit ilegal arme în încercarea de a opri persoanele care furaseră maşina domnului Becali. Tot cu ocazia acestui eveniment, persoana suspectată de furtul autovehiculului a fost sechestrată de domnul Becali, în acest sens fiind întocmit şi un dosar penal”, se mai arată în plângerea depusă la Parchet.

Nu este singurul caz în care Gigi Becali este acuzat de ameninţare. Recent, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut revocarea liberării condiţionate a lui Becali, întrucât l-ar fi ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava, pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali. „Considerăm că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiţionate, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor acţiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”, a declarat preşedintele FSANP, Sorin Dumitraşcu.

Pe 3 aprilie 2015, Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată de Tribunalul Constanţa. El a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. (AFLĂ DE AICI: Detaliile unui război despre care va vorbi toată România. Nicu Gheară plănuieşte în secret să-l umilească pe Gigi Becali)

Parteneri
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Denise Rifai a dezvăluit totul: A fost pură și frumoasă. Cine i-a furat inima
Denise Rifai a dezvăluit totul: A fost pură și frumoasă. Cine i-a furat inima
Calvarul trăit de Alexandra Stan după Survivor România 2021. Prietenul ei a mărturisit tot
Calvarul trăit de Alexandra Stan după Survivor România 2021. Prietenul ei a mărturisit tot
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Captură şoc în vama României! Substanţa cu care s-au injectat românii:
Captură şoc în vama României! Substanţa cu care s-au injectat românii: "Există decese şi efecte...
Avea 86 de ani si o sotie de 20 de ani, insarcinata. La un control medical, doctorul i-a dat o veste care l-a lasat cu gura cascata, ADEVĂRUL despre COPIL:
Avea 86 de ani si o sotie de 20 de ani, insarcinata. La un control...
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei care sunteți … ”
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei...
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
Boala de ficat care face ravagii în toată lumea. Deseori nu dă simptome
Boala de ficat care face ravagii în toată lumea. Deseori nu dă simptome
Horoscop  SPECIAL pentru miercuri! Zodia care are nevoie de o vacanţă urgent
Horoscop SPECIAL pentru miercuri! Zodia care are nevoie de o vacanţă urgent
Imagini cu crima între migranți de la Timișoara. Agresorul a scos cuțitul și s-a năpustit asupra victimei, când a ajuns în dreptul ei
Imagini cu crima între migranți de la Timișoara. Agresorul a scos cuțitul și s-a năpustit...
Groparii ard mormane de cadavre. Imagini de Apocalipsă. Varianta „dublu mutantă” face ravagii
Groparii ard mormane de cadavre. Imagini de Apocalipsă. Varianta „dublu mutantă” face ravagii
Regina a încălcat tradiția de doliu! Ce refuză să facă
Regina a încălcat tradiția de doliu! Ce refuză să facă
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care a fost ținută ascunsă atâta timp
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care...
Mâine se schimbă TOT! Zodiile sunt date peste cap
Mâine se schimbă TOT! Zodiile sunt date peste cap
Horoscop miercuri, 21 aprilie. Zodia care e păcălită cel mai ușor. Nu da vrabia din mână, pentru cioara de pe gard
Horoscop miercuri, 21 aprilie. Zodia care e păcălită cel mai ușor. Nu da vrabia din...
Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă. Să fie atât de insensibil Harry?
Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă. Să fie atât de insensibil Harry?
Clotilde Armand a PIERDUT alegerile pentru Primăria Sectorului 1! Învinsă de Tudorache
Clotilde Armand a PIERDUT alegerile pentru Primăria Sectorului 1! Învinsă de Tudorache
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine ar fi, de fapt, „Dumnezeu”
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine ar fi, de fapt,...
Moroșanu, avertisment trist pentru Alex Velea. Ce dezvăluire a făcut despre Zanni de la Survivor 2021
Moroșanu, avertisment trist pentru Alex Velea. Ce dezvăluire a făcut despre Zanni de la Survivor...
Alexandru Arşinel are Covid-19, deşi este vaccinat cu Pfizer
Alexandru Arşinel are Covid-19, deşi este vaccinat cu Pfizer
Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital: Este infectat
Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital: Este infectat
„S-a scris că m-a înșelat cu Adela Popescu” Declarațiile explozive ale momentului în showbiz
„S-a scris că m-a înșelat cu Adela Popescu” Declarațiile explozive ale momentului în showbiz
„Înregistrare indecentă” cu Jessica Alba, pe Facebook. Cei care au dat clic au avut parte de o SURPRIZĂ neplăcută
„Înregistrare indecentă” cu Jessica Alba, pe Facebook. Cei care au dat clic au avut parte...
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate la 37 de ani: `Tinerețea dispare`
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Iubita românului de la Juventus îl face până și pe Ronaldo sa învârtă capul! :) Cum poate să arate tânăra
Iubita românului de la Juventus îl face până și pe Ronaldo sa învârtă capul! :)...
Loredana Groza nu se poate abține! Pe net au apărut noi fotografii cu artista după ce a renunțat la haine: „Reușești să fii ridicolă
Loredana Groza nu se poate abține! Pe net au apărut noi fotografii cu artista după...
Monica Roșu a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Fosta gimnastă  petrece cea mai mare parte din timp cu fiica sa
Monica Roșu a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Fosta...
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care conducătorii auto îl ignoră zilnic şi le poate aduce o amendă de 2.900 lei
Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care conducătorii auto îl ignoră zilnic şi le poate...
Virus mai periculos decât SARS-CoV-2, în România!  Cercetătorii avertizează! „Rata de mortalitate este 98-99%
Virus mai periculos decât SARS-CoV-2, în România! Cercetătorii avertizează! „Rata de mortalitate este 98-99%
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Stație de metrou la suprafață! Cum arată proiectul care leaga Berceni de Șoseaua de Centură
Stație de metrou la suprafață! Cum arată proiectul care leaga Berceni de Șoseaua de Centură
E de luni de zile pe autovit și nimeni nu vrea să cumpere acest Duster. Detaliul care gonește clienții
E de luni de zile pe autovit și nimeni nu vrea să cumpere acest Duster....