Explozie sexuală! „Libelula” lui Speak a excitat 450 de bărbați la LOFT!

Publicat: 02/05/2018 | 23:21

Așa cum v-a obișnuit, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă ține la curent cu cele mai hot apariții care s-au derulat pe litoralul Mării Negre în minivacanța de 1 Mai. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Ca majoritatea vedetelor de pe scena mondenă românească, Speak și ”Libelula” au petrecut într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Mamaia, unde focoasa brunetă a reușit să dea pe spate toată suflarea masculină. Ștefania a oferit un show de zile mari pe mesele de la Loft.

În weekend-ul trecut, o mulțime de vedete s-au înghesuit să petreacă în cluburile de la mare, unde s-au organizat cele mai tari petreceri. Speak și Ștefania, alias „Libelula” – focoasa dansatoare care formează un cuplu cu renumitul artist – nu puteau să lipsească de la mega-evenimentele din ”capitala distracției”.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini incendiare, în centrul cărora se află bruneta. Atmosfera încinsă din club a făcut-o pe Ștefania să se distreze la maximum. La un moment dat, „Libelula” s-a urcat pe una dintre mese și a început să se miște în ritmul muzicii, spre satisfacția vizibilă a celor din jur, care au avut parte de o priveliște ”demențială”.

Prestația iubitei lui Speak, care părea desprinsă dintr-un spectacol de la „Moulin Rouge”, a fost savurată și de prezentatorul TV Dan Capatos. Ca majoritatea bărbaților care petreceau în Loft, celebrul „păcătos” a părut fermecat de formele brunetei.

Cuprinsă de ritmurile amețitoare ale muzicii, Ștefania nu și-a dat seama că a lăsat la vedere un detaliu care a incitat și mai mult privitorii. Din cauza mișcărilor energice, pantalonii dansatoarei nu au mai putut rămâne la locul lor și au lăsat la vedere o parte din lenjeria intimă pe care „Libelula” o purta. (NU RATA, AICI: ÎI ANUNȚĂ MOARTEA CUNOSCUTEI VEDETE: ”AM SĂ TE GĂSESC ȘI…”)

”Libelula” lui Speak, cu lenjeria la vedere

„Libelula” le-a purtat noroc

Speak și Ștefania formează un cuplu după ce au colaborat la un clip video, intitulat „Libelula”, el în calitate de cântăreț, iar ea în calitate de dansatoare. Cei doi au început să petreacă tot mai mult timp împreună și au ajuns să se îndrăgostească unul de celălalt. Speak a îndrumat-o pe iubita lui și către o carieră de cântăreață, în afară de cea de dansatoare. (VEZI ȘI:„LIBELULA” LUI SPEAK NU ESTE POSESIVĂ. CE ÎI PERMITE IUBITULUI SĂ FACĂ FĂRĂ NICIO RESTRICŢIE)

Speak s-a despărţit de fosta iubită pe 17 octombrie 2016, după ce ea a făcut public un mesaj pe Facebook. Pe numele din buletin Ştefan Sprianu, Speak s-a născut pe 24 octombrie 1986, în Bacău. Producător muzical şi cântăreţ, Speak este unul dintre cei mai în vogă artişti de la noi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...