FABULOS ce are „Bursucul” ACASĂ! Adriana Petrescu e super HOT la 43 de ani!

Autor:
Publicat: 30/12/2019 | 12:15
FABULOS ce are „Bursucul” ACASĂ! Adriana Petrescu e super HOT la 43 de ani!

Soția lui Dan Petrescu, Adriana, se menține senzațional în formă la 43 de ani, fiind o împătimită a stilului de viață sănătos și al fitness-ului. Consoarta „Bursucului” își petrece timpul la Dubai, în timp ce antrenorul lui CFR Cluj este „blocat” în România, însă își vor petrece vacanța împreună.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Dan Petrescu și Adriana formează un cuplu de 16 ani, s-au căsătorit în 2007 și au împreună o fiica, Jennifer (născută în 2008). Petrescu mai are două fete din căsătoria anterioară, Rebecca (născută în 1994) și Chelsea (născută în 1998). Adriana are o afacere în domeniul înfrumusețării, dar iubește să facă sport, să aibă grijă de trupul său, iar rezultatele sunt vizibile. La 43 de ani, soția lui Petrescu arată senzațional, iar aceasta postează mereu poze și filmulețe din sala de forță, fiind mândră de performanțele obținute.

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Ca să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu. Până la 43 de ani, nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive” scrie Adriana Petrescu pe pagina sa de Facebook.