Ce ascunde trecutul elevului filmat în ipostaze XXX cu directoarea: ”Părinții lui…”

Autor: Alina Nistor
Publicat: 17/05/2018 | 22:56

Noul scandal sexual din Focșani a zguduit învățământul românesc! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Diana Tăicuțu, directoarea Liceului de Muzică și Arte Plastice „Gheorghe Tăttărescu” din Focșani, este acuzată că ar fi întreținut relații intime cu un elev. Mai exact, este vorba despre Ovidiu Saghin, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat povestea lui, demnă de un roman.

Ovidiu Saghin s-a născut în comuna Vulturu, sat Vulturu, județul Vrancea. Nu este singur la părinți, ci mai are un frate, Claudiu, care muncește în Anglia în momentul de față. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Familia lor s-a destrămat, însă, deoarece părinții nu s-au mai înțeles și au preferat să meargă pe drumuri separate.

După despărțire, Ionela Grigoraș, mama celor doi băieți, și-a dat în judecată fostul soț, iar magistrații au decis ca Vasile Saghin să plătească pensie alimentară copiilor săi până la împlinirea vârstei de 18 ani. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL SEXUAL LA LICEUL DE ARTĂ DIN FOCȘANI! DIRECTOAREA INSTITUȚIEI, FOTOGRAFIATĂ ÎN IPOSTAZE INTIME CU UN ELEV)

Decizia de acum șapte ani a magistraților

Mama lui Ovidiu Saghin muncește în Italia

Singură fiind, Ionela Grigoraș a decis să plece în Italia. Femeia și-a dorit să le ofere băieților ei un viitor mai bun și s-a dus să muncească în Roma. În timp ce Claudiu, fratele mai mare a lui Ovidiu, a ales să se mute în Anglia, tânărul de 15 ani avea să intre la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Gheorghe Tăttărescu” din Focșani.

Provenit dintr-o familie dezbinată, crescut doar de mamă și rămas să se descurce singur în liceu, Ovidiu Saghin a fost luat repede de directoarea Diana Tăicuțu sub aripa ei protectoare. Iar, în timp, profesoara a ajuns să fie mentorul artistic și pedagogic al tânărului, așa cum apare de altfel și pe site-ul Fundației Principesei Margareta, al cărei bursier este Ovidiu. (VEZI ȘI: UN PROFESOR ESTE ACUZAT CĂ ÎȘI PIPĂIE ELEVELE ȘI CĂ LE PUNE ÎNTREBĂRI OBSCENE!)

Diana Tăicuțu, mentorul lui Ovidiu Saghin

Misiunea Liceului „Gheorghe Tăttărescu” este „de a asigura dezvoltarea fiecărui elev la potenţialul său maxim, punând accentul pe însuşirea valorilor promovate prin filosofia educaţională a şcolii în vederea dobândirii de competenţe care să asigure servicii educative şi să satisfacă nevoile comunităţii pentru educaţia permanentă”, scrie pe site-ul oficial al unității de învățământ. Numai că Diana Tăicuțu, directoarea liceului, pare să fi avut și o altă misiune: aceea de a-și satisface… nevoile personale. (VEZI ȘI: DOI ELEVI DE CLASA V-A L-AU OBLIGAT PE AL TREILEA LA SEX ORAL!)

Diana Tăicuțu, acuzată că ar fi întreținut relații intime cu Ovidiu Saghin

Scandalul sexual a izbucnit în momentul în care internetul a fost împânzit de imagini cu Diana Tăicuțu și elevul ei. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de intime, de o cameră de supraveghere montată în locuinţa Dianei Tăicuțu. Pe principiul „dragostea nu ține cont de vârstă”, s-au îmbrățișat, s-au sărutat și au defilat în costumele lui Adam și Eva.

Profesoara a susținut că este în plin divorț cu soțul ei, profesor la aceeași școală și că el este cel care ar fi făcut publice imaginile compromițătoare pe internet, pentru a le folosi în procesul de divorț. Pe de altă parte, soțul Dianei Tăicuțu susține că nu era în divorț cu partenera lui de viață. (CITEȘTE AICI: SCANDAL SEXUAL DE PROPORŢII LA UN LICEU DIN ROMÂNIA)

„Viaţa mea intimă şi privată nu poate deveni subiect de presă doar pentru a-i folosi fostului meu soţ în procesul de divorţ. (…) Nici dacă în viaţa mea privată de persoană despărţită în fapt de soţul meu ar interveni o relaţie cu un adult în vârstă de 20 de ani, adică mai tânăr cu 14 ani decât mine, nu aş permite nimănui să îmi vatăme viaţa personală pentru un astfel de lucru”, a fost mesajul Dianei Tăicuțu către presa locală, după izbucnirea scandalului.

Soțul directoarei, scrisoare deschisă către colegii de cancelarie

Între timp, directoarea liceului din Focșani și-ar fi dat demisia, iar Stelian Ghinea, soțul ei, a transmis o scrisoare deschisă colegilor din liceu, potrivit ziaruldevrancea.ro. (VEZI ȘI: PROFESOR ARESTAT DUPA CE S-A CULCAT CU DOUĂ ELEVE)

„Destinul meu, al copilului meu, al unei familii, strivit este, nu de «puterea iubirii», ci de diavolești  încercări. Vă cer tuturor iertare pentru neputința mea de a opri această rușine. Îmi duc singur durerea în suflet cu gândul la voi, cei care în mod nemeritat plătiți prețul decadenței altora. (…) Cazul fostei directoare de la Liceul de Arte G. Tătărăscu Focșani, fiind unul izolat și nu așa cum greșit a titrat presa, unul de «iubire dincolo de vârstă», ci unul din sfera Medicinei Legale, a siguranței familiei, ce cu îngăduință trebuie privit ca orice caz patologic”, a mărturisit Stelian Ghinea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...