Fetița bolnavă de cancer, din Botoșani, a fost operată! Marian Godină a făcut anunțul

Publicat: 16/11/2018 | 14:45

Marian Godină a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunță că fetița bolnavă de cancer, din Botoșani, a cărui tată a dormit în mașină, ca să fie aproape de ea, a ieșit cu bine din operație. Polițistul le mulțumește tuturor celor care care au contribuit, în orice fel, Cristina fiind operată în Turcia, și povestește cum tatăl fetei l-a sunat, plângând, încercând să le mulțumească tuturor.

Am fost sunat adineauri de tatăl Cristinei, omul care a dormit în mașină, din ianuarie până în vară, în fața spitalului din Iași și a cărui speranță era să ajungă cu fetița la Cluj, neputând nici visa să ajungă la o clinică din Turcia. Am aflat că pe timpul iernii pornea motorul foarte rar, pentru că nu avea bani de motorină și prefera să stea în frig.
Nu știu cum să exprim în scris convorbirea telefonică ca să înțelegeți cât mai bine ce însemnătate a avut gestul fiecăruia dintre dumneavoastră, cei care ați donat sau ați dat un simplu share, și să trăiți emoția pe care eu abia am simțit-o. Un bărbat plângând, repetând printre sughițuri „mulțumesc, mulțumesc din suflet, nu știu cum să vă mulțumesc, oameni frumoși, tuturor!”.
Fetița a ieșit cu bine din operație și se află acum la terapie intensivă. Sper că aveți pielea de găină, așa cum o am și eu chiar acum când scriu.
Vă mulțumesc încă o dată!
”, este mesajul postat de Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

A dormit 9 luni în mașină pentru a fi aproape de fetița lui bolnavă de cancer

Constantin Romanescu Curos a trăit practic în mașină pentru a fi aproape de fetița lui bolnavă de cancer. Când povestea bărbatului a început să fie viralizată, oamenii au fost impresionați și i-au plătit cazarea la o pensiune din oraș. “Au fost perioade în care ajungeam acasă şi mă suna că nu merge la ecograf fără mine. Înapoi, am un drum dus-întors de 500 de km”, mărturisea bărbatul.

Alături de copilă s-a internat doar mama pentru că legea sănătăţii acceptă un singur însoţitor. Radu Terinte, manager Spitalul de Copii Sf. Maria, Iaşi: “Avem cel puţin 3-400 de părinţi internaţi. Sunt situaţii în care mamele dorm în acelaşi pat cu copilul.
Citește și...