Loading the player...

Paparazzii CANCAN.ro au dat o tura, in cea mai geroasa noapte din acest sezon, prin zonele din Capitala frecventate de prostituate si le-au gasit pe "fetite" la munca. Inghetate, infofolite, dar la munca!

Bucuresti, zona Piata Muncii, 13 noiembrie, ora 23,30, temperatura: - 15 grade Celsius. Pe asemenea ger de crapau pietrele, singurele curajoase care de voie, de nevoie, au iesit in zapada sa-si faca treaba, au fost prostituatele.

Cateva dintre prostituate s-au ascuns de ger intr-o statie de autobuz
Cateva dintre prostituate s-au ascuns de ger intr-o statie de autobuz
Mai cu o caciula groasa, mai cu o pereche de cizme peste genunchi, fetele s-au luptat o noapte intreaga cu gerul taios, animate doar de speranta ca vor gasi cativa clienti inimosi alaturi de care sa se retraga intr-o camera calduroasa. In ciuda conditiilor vitrege, fetele n-au umblat la tarife, ci s-au vandut la aceleasi preturi-strandard: 50 de lei normal si oral.

Prostituatele nu s-au speriat de frig
Prostituatele nu s-au speriat de frig
"E frig, dar n-avem ce face! Ne incalzim noi imediat!", glumeau fetele, de pe marginea strazii. Dornice sa ajunga cat mai repede la caldura, fetitele ar fi acceptat aproape orice condionare: "Suntem doua, si trei daca vreti! Hai, uita-te repede, itï place? Te astept"", si-a prezentat o prostituata oferta.

Catalina David

Citeste despre:prostituate, bucuresti


Share On Facebook