Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, apariție hollywoodiană la bordul unui Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible de 300.000 €. Cu părul în vânt, și-a făcut selfiuri alături de…

Autor: C. C.
Publicat: 25/05/2020 | 23:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini desprinse parcă dintr-un film american, cu fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera în rolul principal. Alexandra Becali a răvășit Bucureștiul cu noua ei bijuterie pe patru roți, un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible de aproximativ 300.000 de euro. 

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Alexandra Becali în zona de nord a Capitalei. Fiica celebrului milionar nu avea cum să treacă neobservată în trafic. Și asta pentru că a avut o apariție pur și simplu hollywoodiană, la volanul unui bolid de lux, cel mai probabil o achiziție recentă.(NU RATA: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI A IEȘIT DIN IZOLARE PENTRU O CAFEA DE LA NUBA. ALEXANDRA A RENUNȚAT LA MASCĂ ȘI…)

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, apariție hollywoodiană

Obişnuită să ducă o viaţă liniștită, în care răsfăţul este la ordinea zilei, Alexandra Becali s-a ales, mai nou, cu un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro. Cu o asemenea mașină decapotabilă, dar și cu un look relaxat și cu părul în vânt, ca vedetele de la Hollywood, fiica lui Gigi Becali a atras toate privirile.

Însoțită de o prietenă, Alexandra Becali a făcut o primă oprire în zona Herăstrau. Pesemne că blondina își dorea câteva preparate culinare, astfel că și-a încercat norocul la un renumit restaurant din zonă. Dar cum localul se pare că nu funcționează în regim ”take away”, fiica patronului de la FCSB a fost nevoită să se reorienteze. S-a urcat în mașină și a pornit spre centrul Capitalei.

După ce au ajuns în zona Ateneului, fetele nu s-au grăbit să coboare din mașină. Alexandra Becali și prietena ei au „regizat” o ședință foto ad-hoc în decapotabila de lux. (NU RATA: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, DE NERECUNOSCUT! ALEXANDRA ȘI-A SCHIMBAT COMPLET LOOK-UL FOTO)

Alexandra Becali, ședință foto ad-hoc în superba mașină

Și-a schimbat complet look-ul!

Alexandra Becali are 24 de ani și pare să fie cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce mașini impunătoare și este interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmărește o mulțime de case de modă și brand-uri de firmă. De asemeena, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat. (VEZI ȘI: FIICELE LUI GIGI BECALI AU IEȘIT CU MÂNA GOALĂ DIN MAGAZIN! N-AVEAU FONDURI SUFICIENTE PE CARD SAU…?!)

Tânăra, studentă la drept, a fost văzută, de-a lungul timpului, în localuri de fițe din nordul Capitalei, semn că este o fire deschisă, inclusiv spre zona de monden. Recent, Alexandra și-a surprins apropiații cu o schimbare de look destul de radicală.

De ceva timp, fiica mijlocie a patronului de la FCSB a abordat o nouă frizură, părul tuns până la umeri, în stil bob. Un look care o maturizează și o încadrează direct în rândul femeilor serioase și cerebrale. Tânăra și-a păstrat însă culoarea de rezistență a părului, un blond platinat care o avantajează din plin. (CITEȘTE ȘI: DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI AI ROMÂNIEI AU BLOCAT ACCESUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS & AMBASADORULUI SUA CU ”MONȘTRII” LOR DE APROAPE 400 MII €… COMPLICE LE-A FOST ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...