Film pentru adulți cu un pensionar din Iași și două fetițe de 7 și 10 ani. Scenele au fost înregistrate cu telefonul

Publicat: 22/02/2019 | 16:36
Film pentru adulți cu un pensionar din Iași și două fetițe de 7 și 10 ani. Scenele au fost înregistrate cu telefonul

Un caz șocant a ajuns zilele trecute în atenția judecătorilor din Iași. Un bărbat de 57 de ani a fost trimis în judecată pentru viol și corupere sexuală, fiind acuzat că a fost protagonistul unor fapte șocante în urma cărora două fetițe de 7 și 10 ani au rămas cu sechele pe viață.

Film pentru adulți cu un pensionar din Iași și două fetițe de 7 și 10 ani

Individul este originar din satul Hândrești, comuna Oțeleni și în toamna anului trecut ar fi abuzat în două rânduri de o fetiță de 7 ani. Prima dată pe 4 octombrie, atunci când Constantin Liță a chemat-o pe copilă acasă la el și a obligat-o să îi facă sex oral. Scenele au avut loc în prezența unei alte copile, în vârstă de 10 ani, care a filmat cu telefonul mobil.

Bărbatul a recidivat și pe 7 noiembrie, atunci când a violat-o pe aceeași minoră. Îngrozitor este faptul că scenele traumatizante s-au petrecut din nou sub privirile fetei de 10 ani. Copila a povestit acasă prin ce a trecut și cazul a ajuns astfel la Poliție, care a demarat o investigație.

“Copilului i-a fost imposibil să conştientizeze ce urma să se întâmple, având în vedere că la gradul de dezvoltare psiho-emoţională corespunzător vârstei de 7 ani, nu avea cunoştinţele necesare pentru a-l aşeza în postura unei alegeri care să poată fi considerată viabilă; minora nici nu a putut riposta atacului sexual, având în vedere diferenţele de statură, vârstă şi dezvoltare cognitive”, au stabilit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, care l-au trimis în judecată pe Liță.

Citește și...