Filmări +18 cu una dintre cele mai sexoase românce de pe Instagram. Aparițiile de la Pro TV au făcut-o foarte populară

Publicat: 26/02/2019 | 23:30

Faptul că domeniul videochatului a luat amploare în România nu mai e un secret pentru nimeni. Din ce în ce mai multe tinere sunt atrase de oportunitatea de a câștiga mulți bani, într-un timp extrem de scurt. Este și cazul uneia dintre cele mai sexoase românce, care face senzație cu formele și mișcările ei senzuale în cluburile de fițe din Capitală, dar și pe Instagram. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile, +18, în care tânăra animatoare „prestează” alături de partenerul ei, în fața calculatorului. (CITEȘTE ȘI: AU APĂRUT NOI FILMĂRI + 18 CU MUSCULOSUL DE LA FERMĂ & UN CONCURENT DE LA ”INSULA IUBIRII”)

Prin intermediul renumitei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare, care o au în prim-plan pe una dintre cele mai sexoase românce, devenită populară datorită aparițiilor de la PRO TV. (NU RATA, AICI: FIUL MILIARDARULUI S-A LEPĂDAT DE DROGURI ȘI ȘI-A ”CĂLUGĂRIT” BOMBA SEXY!)

Show incendiar în fața calculatorului!

Se pare că focoasa brunetă, cunoscută drept una dintre cele mai senzuale animatoare din cluburile de noapte din București, a fost atrasă de oportunitatea câștigurilor substanțiale, într-un timp scurt, din domeniul videochatului.

După cum se poate observa în imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr. 1 din România, bruneta este total lipsită de complexe și prejudecăți. Alături de partenerul ei, animatoarea oferă un show desprins din filmele pentru adulți, care nu are nevoie de prea multe comentarii.

Pentru a incita publicul de pe site-urile din domeniu și, evident, pentru a-și spori încasările, focoasa animatoare nu se dă în lături de la nimic. (NU RATA, AICI: FOSTUL SOȚ INTERLOP AL LUI BRIGITTE SFĂT ȘANTAJA MINORE CU FILMULEȚE XXX ȘI LE PLASA PENTRU ORGII)

Una dintre cele mai sexoase românce de pe Instagram, show incendiar în fața calculatorului!

O videochatistă a donat 22.000 $ unor case de copii!

Alexandra B. este o videochatistă de 22 de ani din București, care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat premiul pentru „Cel mai bun model de videochat al anului 2018”. Câștigă lunar 30.000$ și a șocat o lume întreagă prin gestul pe care l-a făcut. În două săptămâni lucrate, Alexandra a încasat nici mai mult nici mai puțin de 22.000$, pe care a ales să îi doneze integral unor case de copii din București. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL ANDREEI MARIN ȘI-A FĂCUT IMPLANT DE PĂR, IAR NOI AVEM DOVADA!)

„Mă îngrozește gândul că există copii care se culcă nemâncați. Mă îngrozește că există părinți care nu au cu ce să își trimită copiii la școală, sau, mai rău, care îi abandonează. Eu provin dintr-o familie modestă și întotdeauna am avut instinctul ăsta de a-i ajuta pe alții cu orice. Nu-mi place să vorbesc despre faptele bune pe care le fac și nu voiam să apară nicăieri faptul că am donat acești bani unor case de copii. Am făcut-o pentru că așa am simțit, am s-o mai fac și îi îndemn pe toți să o facă. Măcar o dată pe lună, să facă un gest frumos. Putem schimba România asta, dacă ne schimbăm și noi mentalitatea”, a scris Alexandra pe contul său personal de Facebook.

Apelul către umanitate făcut de către Alexandra a ajuns până peste hotare, așa că mulți dintre cei cu care modelul socializează zilnic au donat împreună cu ea pentru casele de copii din Capitală. (NU RATA, AICI: PLĂNUIA SĂ-ȘI UCIDĂ FRATELE, UN ÎNALT FUNCȚIONAR PUBLIC! MOTIVUL: MOȘTENIREA DE FAMILIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)