Filmat în timp ce făcea sex cu amanta! Ibovnica l-a păcălit pe bogătaș să-i dea o sumă uriașă de bani

Publicat: 25/03/2018 | 22:56
Filmat în timp ce făcea sex cu amanta! Ibovnica l-a păcălit pe bogătaș să-i dea o sumă uriașă de bani

O tânără de 31 de ani care făcea amor cu un bogătaș însurat a început să-l şantajeze. Sub pretextul unui avort, a cerut şi primit de la bărbatul de 58 de ani peste 75.000 de lei.

Pentru faptele de şantaj, Lăcrămioara Varga a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. Femeia a ajuns în vizorul legii după ce a primit de la amantul său suma totală de 75.400 de lei. Ea fost prinsă în flagrant, la locul de muncă, atunci când primea încă 10.000 de euro de la acelaşi bărbat, care erau, însă, inseriaţi.

Judecătorii notează în motivare că Varga şi I.S. au avut o relaţie întimă în perioada 2016 – februarie 2017. Cei doi au întreţinut raportusi sexuale în mai multe rânduri, la un moment dat, femeia şantajându-şi amantul că deţine o filmare pe care o va arăta familiei bărbatului. De asemenea, Lăcrămioara Varga s-ar fi folosit de pretextul că ar fi fost însărcinată, se arată în motivarea primei instanţe. „Astfel, persoana vătămată, sub imperiul temerii insuflate de inculpată, cu darea în vileag a relaţiei lor amoroase, compromiţătoare pentru persoana vătămată, având în vedere şi vârsta acesteia (58 de ani) şi faptul că domiciliază şi trăieşte într-un mediu care l-ar fi supus oprobiului public, i-a remis inculpatei suma de 7.000 lei pentru a face avort”, se arată în documentul citat.

Judecătorii au mai notat că, la aproximativ 2-3 zile, femeia s-a prezentat la locul de muncă al bărbatului şi sub acelaşi pretext, a primit de la S.I. suma de 15.600 de lei, motivând că avortul îl va face în Germania. La interval de câteva zile, Varga a pretins şi a primit de la persoana vătămată suma de 6.000 euro pentru a-i achita sulta soţului ei, de care s-a despărţit. La un moment dat, o parte din bani a ajuns la Varga prin intermediul concubinul femeii, au mai notat judecătorii în motivare.

Pe 23 martie, varga a mers din nou la locul de muncă al fostului amant şi i-a spus că nu a făcut avort pentru că este prea riscant. Tot atunci, i-a cerut 20.000 de euro „altfel o să vină să se mute la el acasă”. În cele din urmă bărbatul a înregistrat-o pe fosta sa amantă şi a mers la Poliţie, tot el punând la dispoziţia organelor de anchetă cei 10.000 de euro cu care femeia a fost prinsă în flagrant.

Sursa: adevărul.ro

 

Citește și...