Finul lui Minune, sex cu o fetiţă de 13 ani! Informaţii explozive dintr-un dosar de trafic de minori

Publicat: 15/02/2018 | 11:36

Mai mulţi interlopi din Capitală, rude cu maneliştii Florin Salam şi Adrian Minune, dar şi cu temutul Nuţu Cămătaru, a ajuns într-un dosar cu trafic de minori. Ei au fost indicaţi drept clienţii unei fetiţe de 13 ani care era exploatată sexual. Victima ar fi fost prostituata preferată a membrilor clanurilor Chira, Mogoş şi Caran.

Marioara Stoica şi concubinul acesteia, Puiu Tănase Ciolfan, sutn acuzaţi pentru trafic de minori şi au fost condamnaţi la 8, respectiv 11 ani de închisoare. Ei susţin că sunt nevinovaţi şi s-au ascuns în Suedia pentru a nu fi capturaţi de Poliţia Română, potrivit spynews.ro. 

„Se impune audierea numiţilor Mandache Aristide, zis Udi şi Răducan Aurel, zis Aurel Caran, întrucât partea vătămată vătămată a declarat în declaraţia din data de … următoarele, cităm: «Precizez că după ce m-am întors la Puiu şi Maria am continuat să fac prostituţie. (…) Printre clienţii obişnuiţi ai mei se aflau: Robert al lui Caran, Elvis Chira, Corni (Răducan Cornel Robert), Ciprian al lui Carabină, Aurel Caran, Cezar Caran, Dan Carabină, Adrian Mogoş, Udi, Cocorică (Răducan Florin) şi Ştefan Mihai Vali»”, au precizat Marioara Stoica şi Puiu Tănase Ciolfan, în cerera de apel prin care atacau condamnarea.

Cercetările au durat mai mulţi ani, însă procurorii DIICOT nu au extins ancheta şi mpotriva interlopilor indicaţi de proxeneţi, deşi aceştia puteau fi acuzaţi de act sexual cu un minor, mai susţine sursa citată. Printre interlopii indicaţi de Marioara Stoica şi Puiu Tănase Ciolfan se numără Aurel Răducan, cunoscut drept Aurel Caran, finul lui Adrian Minune şi Adrian Mogoş, finul lui Nuţu Cămătaru. Primul se află în prezent în puşcărie unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi zece luni, pentru un incident din 2012, când s-a certat cu fratele său, Ştefan Răducan. În urma conflictului, s-au tras focuri de armă şi s-a lăsat cu furtul unei maşini. 

Adrian Mogoş a fost implicat într-un scandal în urmă cu patru ani, care s-a încheiat cu sânge şi oase rupte, potrivit spynews.ro. Mogoş a încasat o bătaie soră cu moartea, după ce interlopul l-a atacat pe Gabriel Oprişa, şoferul lui Cristi Borcea.Mogoş a mers după scandal la fiecare în parte şi a cerut bani pentru ca cei implicaţi să-şi spele păcatele, dar nu se ştie dacă plăţile au fost făcute.

Citește și...