Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Nu am fost dat afară, eu i-am anunțat că plec”. Care e motivul

Publicat: 22/07/2019 | 14:54
Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Nu am fost dat afară, eu i-am anunțat că plec”. Care e motivul

Vestea că Florin Călinescu va lua o pauză de la „Românii au talent”, de pe Pro TV, și va intra în politică, a surprins pe toată lumea. Actorul a fost ales președinte al Partidului Verde și vrea să se dedice acestei funcții. Juratul spune că nu a fost dat afară de la TV, așa cum s-a scris, el a renunțat și ba chiar i-a anunțat pe șefi în urmă cu două luni.

Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a declarat Florin Călinescu pentru Antena3.ro.

Și-a pierdut doi copii, iar soția i-a murit de cancer

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV din România. Dacă din punct de vedere profesional, nu are motive să se plângă, pe plan personal a primit, de-a lungul timpului, numeroase lovituri.

Cu ani în urmă, s-a căsătorit cu Ana Maria cu care a avut o fetiță. Micuța s-a stins, însă, la doar cinci luni după ce a venit pe lume. Ulterior, cuplul a devenit părinții a doi băieți, Luca și Petru. O bună perioadă au trăit fericiți. Până în 1996, când Ana Maria a fost diagnosticată cu cancer esofagian. După o lungă suferință, femeia s-a stins în 2005. Rămas cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o mașină parcată pe o alee de lângă cimitirul unde și-a îngropat soția, conform okmagazine.ro.

Șapte ani mai târziu, Florin Călinescu primea vestea că Luca, fiul cel mic, s-a spânzurat într-o cameră de hotel, în Praga, din cauza depresiei. Acesta nu s-a consolat nicio clipă cu ideea că mama lui a murit, motiv pentru care a recurs și-a încheiat socotelile cu viața, lăsându-și tatăl distrus de durere.

Citește și...