Florin Călinescu și Andi Moisescu, dialog interzis minorilor în culise la „Românii au Talent”

Publicat: 02/02/2019 | 10:22
Florin Călinescu și Andi Moisescu, dialog interzis minorilor în culise la „Românii au Talent”

Andi Moisescu formează, de multă vreme, o echipă bine ”sudată” cu Florin Călinescu. Cei doi jurați de la ”Românii au talent” sunt carismatici, știu cum să țină publicul aproape, respectă fiecare concurent și pot să decidă, rapid, dacă în fața lor există talent 100% sau doar încercări timide care nu vor ajunge niciodată la un nivel superior.

Andi Moisescu a acordat un interviu pentru libertatea.ro și a acceptat să facă unele dezvăluri din culisele show-ului ”Românii au talent”. Juratul spune că apreciază foarte mult prestațiile copiilor și speră ca măcar unii dintre ei să ajungă cât mai departe în viață, cizelând-și talentul până la perfecțiune. Ce nu-i place lui Andi? Eticheta de ”vedetă” care i se pune de foarte multe ori.

”Nu mă deranjează nici un termen. În cele din urmă, e mai puțin important ce cred eu, mai important este ce crede publicul, cum mă percepe el. Cât despre copiii mei, sigur, înțeleg exact cum stă treaba, în condițiile în care au și ei vedetele lor preferate – e adevărat, pe YouTube. Au fost puțini intrigați când erau mai mici, nu înțelegeau de ce mă tot opresc oamenii pe stradă sau în parc, pentru poze. Acum li se pare totul atât de firesc, încât nu de puține ori s-au oferit chiar ei să facă pozele”, a declarat Andi Moisescu.

Andi Moisescu, mereu cu zâmbetul pe buze

Dezbateri ”fierbinți” cu Florin Călinescu

Bineînțeles că Florin Călinescu nu putea să lipsească dintr-o astfel de discuție, iar Andi Moisescu recunoaște că – de foarte multe ori – dezbate teme de-a dreptul ”fierbinți” cu… maestrul. Și, așa cum spune el, unele dintre respectivele momente sunt atât de ”fierbinți” încât nici nu ar putea să fie difuzate pe post!”

”… dezbat cu maestrul Călinescu teme fierbinți. Unele dintre ele sunt atât de fierbinți, încât momentele cu pricina nu pot fi difuzate!”

Andi Moisescu și Florin Călinescu
Citește și...